Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Samus SR660EL3B este un aragaz foarte interesant atat din perspectiva functionalitatii, cat si a design-ului. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs pentru a vedea daca este in concordanta cu asteptarile voastre!

Plita aragazului Samus SR660EL3B este prevazuta cu trei arzatoare prevazute cu alimentare pe gaz si un arzator electric. Arzatoarele prevazute cu alimentare pe gaz prezinta sistem de siguranta sub forma unor supape care intrerup alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, dispune de un gratar din fonta ce ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

Cuptorului aragazului Samus SR660EL3B prezinta alimentare electrica, ceea ce presupune din start anumite avantaje. Printre acestea se numara coacerea mai rapida si uniforma a alimentelor, dar si siguranta in utilizare. Pune la dispozitie o capacitate de 56 de litri, suficient de mare incat sa putem intreprinde orice tip de activitate culinara. Printre functiile din dotare se numara rotisorul care permite prepararea bucatilor mari de carne, dar si timer-ul care intrerupe procesul culinar indata ce timpul prestabilit a expirat. Ventilatorul are rolul de a distribui caldura in toata cavitatea cuptorului pentru o coacere uniforma. Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor aflate in interior, aparatul dispune de sistem de iluminare, astfel ca nu va mai fi necesar sa deschizi usa de fiecare data.

In plus, aragazul beneficiaza de un design foarte interesant, contrastul dintre sticla neagra si butoanele aurii fiind foarte atragator. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora puteti porni aragazul si cuptorul. Dimensiunile acestuia sunt de 60 x 60 x 85 cm (l x L x A) si cantareste 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Samus SR660EL3B este un aragaz interesant, care functioneaza eficient si arata foarte bine. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca atat plita, cat si cuptorul isi fac treaba foarte bine. Chiar daca nu dispune de foarte multe functii moderne, totusi isi face treaba foarte bine, iar clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Samus SR660EL3B

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rotisor, Timer
  • Arzator electric
  • Design atragator
  • Sistem de siguranta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *