Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Samus SM 550 APNL GLASS este un aragaz accesibil ca pret ce vine la pachet cu alimentare pe gaz, insa, presupune un mod de functionare sigur datorita sistemelor de siguranta din dotare. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Plita Samus SM 550 APNL GLASS

Plita argazului Samus SM 550 APNL GLASS este prevazuta cu sistem de siguranta ce presupune existenta unei supape la nivelul fiecarui arzator, intrerupand alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Detine 4 arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua normale si unul mic. Gratarele din dotare ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptor Samus SM 550 APNL GLASS

Cuptorul aragazului Samus SM 550 APNL GLASS detine acelasi sistem de siguranta si ofera o capacitate de 52 de litri, suficienta pentru a putea intreprinde orice tip de activitate culinara doresti. Pentru o mai buna vizibilitate asupra preparatelor fara sa fie necesara deschiderea usii de fiecare data, aparatul a fost dotat cu sistem de iluminare interioara.

Sub cuptor se afla un setar unde poti depozita vase de diverse dimensiuni, inclusiv tigai. Capacul argazului este din sticla, iar cuptorul vine la pachet cu o tava clasica.

Din punct de vedere estetic, este un argaz placut, culoarea neagra il face foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier si electrocasnicelor. Arzatoarele si cuptorul vor fi aprinse prin intermediul butoanelor amplasate frontal.

Dimensiunile produsului sunt de 85 x 50 x 54 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Din  punctul meu de vedere, Samus SM 550 APNL GLASS este un produs foarte accesibil ca pret, ce isi face treaba cel putin decent, caruia nu as avea ce sa ii reprosez. Clientii actuali sunt multumiti de el si sustin ca apreciaza existenta sistemului de siguranta si aprinderea electrica, precum si sistemul de iluminare, ceea ce face mai usor de monitorizat intreg procesul culinar. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Samus SM 550 APNL GLASS

9

Calitate

8.7/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de siguranta
  • Aprindere electrica
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *