Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Crazy Days doar la eMAG!

Ruris DAC 310 este o motocoasa utila care vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte convenabil. Poate fi folosita in siguranta de catre orice categorie de utilizatori indiferent daca acestia au mai avut sau nu o experienta anterioara cu un astfel de produs. Acest lucru se datoreaza usurintei in utilizare si manevrare, dar si modului in care a fost conceput, astfel incat sa previna accidentarile.

Motocoasa Ruris DAC 310 este prevazuta cu un motor suficient de puternic de 2.5 CP, reusind astfel sa isi faca treaba foarte bine chiar si pe un gazon mai inalt sau buruieni. Pornirea se realizeaza manual si imi place ca porneste de la prima sfoara fara ezitari, alimentarea realizandu-se pe baza de benzina. Consumul mediu de carburant inregistrant intr-o ora este de 1.1 litri. Rezervorul din dotare are o capacitate de 1.2 litri.

Totodata, beneficiaza de doua manere ergonomice, ce asigura o manevrare usoara a produsului, dar permite si reglarea acestuia. Si hamul din dotare este util, insa trebuie sa recunosc ca s-ar mai fi putut lucra putin la el.

Cutitul motocoasei este prevazut cu trei dinti fiind suficient de bine ascutit incat sa taie firul de iarba fara probleme. Diametrul de taiere este de 25 cm, iar latimea de taiere de 20 de cm.

Cum putem in functiune motocoasa?

Este important ca inainte de utilizare sa inspectam cu foarte mare atentie asamblarea produsului. Apoi, este necesara alimentarea rezervorului cu un litru de benzina si 25 ml ulei Ruris 2TT. Blocam acceleratia, comtam contactul pe pozitia Start si amorsam carburatorul. Dupa aceea, inchidem clapeta de soc.

Atentie, fiindca la inceput se actioneaza demarorul aproximativ 10-15 cm, dupa care actionam din nou demarorul utilizand toata lungimea sforii pana la pornire. Dupa pornire, se deschide clapeta de soc, se accelereaza, iar pentru oprire accesam butonul Stop. Dupa terminarea utilizarii, curatam produsul.

In cazul pornirii motocoasei cu motorul cald, trebuie sa avem in vedere verificarea carburantului, dupa care blocam acceleratia si comutam contactul pe pozitia start. Mare atentie, pentru pornirea la cald nu trebuie inchisa sub nicio forma clapeta de soc. Se trage lng de sfoara demarorul pana cand porneste motorul. Pentru oprire, comutam pe pozitia Stop. Dupa terminarea utilizarii, se pastreaza curat produsul.

Concluzii si Pareri

Ruris DAC 310 este un produs care se descurca eficient, fiind usor de manevrat, dar si de folosit. Actualii cumparatori au declarat ca poate fi folosita in conditii optime chiar si de catre cei mai putin indemanatici sau priceputi. Motorul este unul puternic, porneste rapid si se manevreaza foarte usor. In plus, vine la pachet cu autocut cu fir, cutit cu 3 dinti, biton de amestec, dar si alte accesorii necesare pentru motare. Din punctul lor de vedere, a fost o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul cat se poate de avantajos.

Review pe scurt: Ruris DAC 310

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Puternica
  • Rezistenta
  • Usor de manevrat

Contra

  • Putin cam zgomotoasa

One thought on “Motocoasa de umar Ruris DAC 310, 2.5 CP, motor Tez, 2 timpi, 20 cm + Accesorii

  1. Salut! Cate ture se deschide jigerul la motocoasa Dac 310?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *