Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Remington Ci95

Te poti bucura de bucle ca la salon cu ajutorul ondulatorului Remington Ci95 despre care am ales sa discutam in acest material. Este un aparat foarte usor de utilizat, care iti va permite sa creezi cele mai frumoase bucle.

Poti forma bucle lejere, cu un aspect cat mai natural, oferind un luciu aparte parului. Dispune de tambur cu invelis de ceramica superioara cu extract de perle.

Ai posibilitatea sa reglezi temperatura intre 130 si 210 de grade Celsius.

Se incalzeste foarte repede, in circa 30 de secunde.

Varful va ramane intotdeauna rece, pentru un plus de protectie. Totodata, primesti si o manusa pentru a risca sa te atingi cu partea incinsa. In acest fel, poti manevra ondulatorul fara probleme.

Dupa 60 de minute, aparatul se va opri automat. In acest fel, iti ofera siguranta, mai ales atunci cand pleci de acasa si uiti ondulatorul in priza.

Dupa ce ai terminat de folosit, il poti pune la loc in husa cu care vine la pachet.


Concluzii si pareri

Remington Ci95 este un ondulator foarte interesant, usor de manevrat, cu ajutorul caruia in cel mai scurt timp vei reusi sa obtii cele mai naturale bucle. Clientele sunt foarte incantate de rezultatele obtinute si sustin ca buclele arata absolut incantator. De asemenea, au mai remarcat faptul ca rezista destul de mult timp. Considera raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica si tu o oferta de pret foarte avantajoasa.

Opinii pe scurt: Remington Ci95

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • usor de manevrat
  • incalzire rapida
  • reglare temperatura
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *