Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

In era tehnologiei avansate, aspirarea si curatenia casei nu mai sunt sarcini obositoare si consumatoare de timp, datorita inovatiilor precum robotii de aspirare. Un exemplu in acest sens este robotul de aspirare Philips Seria 7000 Aqua XU7100/01, un dispozitiv multifunctional ce promite o curatenie impecabila si o experienta convenabila pentru utilizator. Cu functii avansate, cum ar fi aspirator si mop, statie de golire automata, putere puternica de aspirare, si o serie de caracteristici inteligente, acest robot de aspirare este in mod clar demn de o evaluare atenta.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale robotului de aspirare Philips Seria 7000 Aqua XU7100/01 este puterea sa de aspirare de 5000 Pa. Aceasta caracteristica face ca aspirarea eficienta a particulelor de praf, firimiturilor si chiar a parului de animale sa fie o sarcina usoara, lasand suprafetele curate si fara urme. Aceasta capacitate puternica de aspirare este cruciala pentru a mentine un mediu curat si sanatos in casa, fie ca discutam despre podele dure sau chiar covoare si mochete.

Un alt avantaj semnificativ al acestui robot de aspirare este capacitatea sa de a aspira, cat si de a spala podelele dure. Cu aceasta functie duala, robotul poate curata eficient atat suprafetele dure, cat si pardoselile netede, asigurand indepartarea tuturor tipurilor de murdarie. Aceasta versatilitate face din acest robot un companion excelent pentru intretinerea caselor cu diferite tipuri de suprafete.

O caracteristica care il diferentiaza pe Robotul de aspirare Philips Seria 7000 Aqua XU7100/01 de multe alte roboti de aspirare este statia sa de golire automata. Acest dispozitiv inteligent se poate goli singur de reziduurile colectate, evitand nevoia de interventie constanta din partea utilizatorului. De asemenea, autonomia sa impresionanta de pana la 180 de minute asigura ca robotul poate acoperi o suprafata mare fara a necesita o reincarcare frecventa. Aceasta inseamna mai putina bataie de cap pentru utilizatori si o acoperire mai eficienta a intregii locuinte.

Robotul de aspirare de la Philips vine echipat cu 6 senzori, ceea ce ii permite sa navigheze in mod inteligent in jurul obstacolelor, evitand coliziunile. Memorarea a pana la 5 harti diferite ale casei este, de asemenea, o caracteristica utila pentru a eficientiza procesul de curatenie. Controlul prin intermediul aplicatiei mobile HomeRun ofera o experienta personalizata, permitand utilizatorilor sa programeze si sa controleze robotii in functie de preferintele lor, chiar si de la distanta prin intermediul conexiunii Wi-Fi. In plus, ofera posibilitatea de a monitoriza constant aparatul, dar si de a verifica starea consumabilelor, mentinand astfel performantele constante in timp.

Produsul prezinta un diametru de 35 cm diametru si 9.7 cm inaltime, avand o greutate de 4 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

In ansamblu, robotul de aspirare Philips Seria 7000 Aqua XU7100/01 aduce un nou nivel de eficienta si comoditate in ceea ce priveste curatenia casei. Cu puterea sa de aspirare puternica, functia de mopare, statia de golire automata, caracteristicile inteligente si controlul facil prin aplicatie, acest robot de aspirare demonstreaza ca tehnologia moderna poate face curatenia mai putin stresanta si mai eficienta. Este un investitie buna pentru cei care cauta sa mentina un mediu curat si ordonat fara a pierde timp si energie in mod constant. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acestuia si declara ca le este de un real folos in locuinta. Este usor de controlat, aspira excelent diferite tipuri de suprafete, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Astfel, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Philips Seria 7000 Aqua XU7100/01

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Senzori inteligenti
  • Autonomie mare
  • Statie cu golire autoamta
  • Memorare 5 harti

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *