Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00, 250000 pulsatii, Alb

Philips Lumea IPL SC1995/00 este un epilator care are la baza tehnologia IPL, ce inhiba cresterea parului nedorit de pe diverse zone ale corpului prin aplicarea de pulsatii de lumina foliculilor de par. Tehnologia care sta la baza acestui aparat este derivata din cea utilizata in saloanele profesionale, putand fi folosit fara probleme, in maxina siguranta chiar in confortul propriei locuinte. In plus, poate fi o alternativa mult mai rentabila spre deosebire de varianta la salon.

Practic, lumina intens pulsata are rolul de a actiona asupra firelor de par aflate in stadiul de crestere, impulsul luminos incalzind firul de par si radacina acetuia, in timp ce melanina absoarbe lumina emisa. In urma acestui proces, foliculii de par intra in stare latenta, iar pielea nu este deloc afectata.

In primul rand, este important de stiut faptul ca inainte de a incepe sedinta cu acest aparat, este necesar sa va radeti parul din zona ce urmeaza a fi tratata. In continuare, va trebui sa asezati aparatul perpendicular pe zona dorita, iar partea si mai buna, este ca in momentul in care aparatul este asezat corect, se aprinde o lumina verde care va lasa sa eliberati impulsul de lumina. Beneficiaza de 5 trepte de viteza, pe cacre le veti adapta in functie de zona tratata. Aparatul poate fi folosit pe maini, picioare, axila sau inghinal.

In principiu, toata operatiunea dureaza foarte putin, poate chiar mai putin decat ati face-o cu aparatul clasic de epilat. Cel putin, in momentul in care eu l-am testat asa s-a intamplat. Daca in cazul epilatorului clasic este nevoie sa revin pentru ca nu smulge din prima toate firele, cu acest aparat nu este nevoie sa revin fiind suficienta aplicarea luminei intens pulsate o singura data pe zona. Cu cat avansati ca numar de sedinte, puteti mari viteza aparatului.

In principiu, cam dupa primele 3-4 sedinte, parul s-a rarit extrem de mult. De fiecare data, era necesara indepartarea parului cu lama, dupa care inceperea sedintei de epilat. In principiu, ce as putea spune din proprie experienta este ca parul creste mult mai rar si mult mai greu. Dupa ce schema de tratament se termina, va trebui doar sa mentineti rezultatele obtinute, iar acest lucru se face la un interval de aproximativ 2 luni sau chiar si mai bine. Bineinteles, depinde si de coprul vostru, de cat de des este parul. Un avantaj ar fi pentru cele ce au par des si gros ca tratamentul este mult mai eficient in cazul lor. Personal, nu am par prea des, iar firul este subtire, insa chiar si asa, tratamentul a functionat exact asa cum ma asteptam.

Lampa aparatului nu se schimba si nici nu necesita alte produse pe parcursul utilizarii cum ar fi geluri, creme sau ochelari de protectie, cum se intampla in saloane. Aparatul actioneaza delicat, nu este dureros, poate un minim disconfort, oricum, incomparabil cu epilatorul clasic.

Durata de folosire a aparatului este mai mare de 5 ani si beneficiaza de filtru UV de protectie. Totodata, vine la pachet cu o laveta de curatare, manual de utilizare pe care va recomand sa il studiati foarte atent si husa de protectie.

Atentie insa, caci aparatul nu functioneaza pe pielea foarte inchisa la culoare, precum si in cazul parului alb sau foarte deschis la culoare.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Philips Lumea IPL SC1995/00 este un aparat eficient care ofera un randament foarte bun, iar rezultatele se vad chiar dupa primele sedinte. Clientele sunt foarte incantate de produs si  sustin ca ca este foarte usor de folosit, iar rezultatele si in cazul lor nu au intarziat sa apara. Unele fire de par chiar incep sa cada singure, iar parul creste mult mai rar si greu. In ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Philips Lumea IPL SC1995/00

9.8

Calitate

9.7/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de folosit
  • Rezultate vizibile dupa primele sedinte
  • Parul creste mai rar si mai greu
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *