Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Philips HD9015/30

Pentru un stil de viata cat mai sanatos si potrivit, iti propunem sa pregatesti o paine realizata din ingrediente naturale. Din punctul meu de vedere, cea mai sanatoasa si delicioasa paine este cea pe care o prepari chiar tu. De aceea, iti propunem sa te orientezi catre un model de masina de facut paine, iar in continuare vom discutam despre Philips HD9015/30.

Masina de facut paine Philips HD9015/30 este prevazuta cu o capacitate maxima de 1 kg, insa permite prepararea painii sub forma a doua gramaje: 750 g si 1 kg. Ei bine, tu vei alege gramajul pe care il consideri potrivit pentru a nu face nici risipa.

Este prevazuta cu 12 programe care iti permit sa pregatesti diverse retete de paine, dar si gemuri, cozonaci, aluat de pizza. Achizitionand o astfel de masina, o poti folosi si in alte scopuri.

Mai mult decat atat, rumenirea se va realiza dupa propriu gust, in functie de cele trei grade de rumenire.

Programarea intarziata este functia care permite programarea masinii pana la 13 ore pentru a isi incepe activitatea. In acest fel, vei seta ora de incepere a prepararii paine, in functie de ora care iti convine cel mai mult.

Programul rapid presupune preparea painii in timp util, ideal atunci cand este grabit.

Poti supraveghea indeaproape intreg procedeul datorita ferestrei de sticla cu care a fost prevazuta.

In cazul in care ti-ai propus sa incerci retete noi de paine, atunci trebuie sa stii ca masina te va avertiza sonor in cazul in care mai sunt necesare si alte ingrediente.

Accesoriile cu care vine la pachet aceasta masina de paine sunt paleta, paharul gradat, lingura si forma de coacere.


Concluzii si pareri

Personal, consider ca masina de paine Philips HD9015/30 este un model eficient si avantajos, pe care il recomand. Este usor de programat, iar clienti au confirmat faptul ca pregateste foarte bine painea, cat timp este respectata reteta cu strictele. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun, iar aici gasesti o oferta de pret rezonabila.

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • 2 gramaje de paine
  • programare intarziata
  • semnal adaugare ingrediente

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *