Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Pampers Active Baby XXL BOX 3 Midi ar putea fi piesa de rezistenta atat pentru tine, cat si pentru bebelusul tau. Sunt recomandate pentru bebelusi cu grutatea cuprinsa intre 5-9 kg, ceea ce inseamna marimea 3.

Scutecele Pampers Active Baby XXL BOX 3 Midi sunt printre cele mai sigure modele, ce retin bine lichidul in interior, distribuindu-l uniforrm datorit acelor trei canale absorbante. In plus, chiar si atunci cand este plin, acesta nu va crea niciun disconfort celui mic. Totodata, cei de la Pampers promit sa retina eficient umezeala pana la 12 ore. Personal, n-am testat acest lucru, insa nici nu as face-o, insa important este ca pana ajung sa il schimb pe cel mic, acesta nu se murdareste.

Pampers Active Baby XXL BOX 3 Midi 5-9 kg utilizare

Mai mult decat atat, aceste scutece permit patrunderea aerului pentru ca pielea bebelusului sa poata respira, prevenind iritarea acestuia. Lateralele sunt foarte flexibile si comode, prevenind eventualele scurgeri.

In principiu, aceste scutece sunt foarte delicate cu pielea bebelusului, se pun foarte usor si nu ii irita, ceea ce este foarte important. Sunt realizate din material textil, de unica folosinta, iar pachetul contine 208 bucati.

Concluzii si Pareri de la clienti

Pampers Active Baby XXL BOX 3 Midi sunt, din punctul meu de vedere, niste scutece destul de bune, care fac, practic, ceea ce promit. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca cei mici se simt foarte bine in ei. Bebelusii nu se mai murdarsc atat de usor , absorb eficient lichidul din interior si il distribuie uniform, iar cel mic nu se irita, ceea ce este esential. De asemenea, sustin ca in pachet sunt suficient de multi, se pun foarte usor, iar faptul ca pot comanda de pe internet si nu mai este necesar sa se deplaseze pana la magazin constituie un avantaj. Din punctul lor de vedere, merita achizitionati si sutn de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Pampers Active Baby XXL BOX 3 Midi 5-9 kg

8.7

Calitate

8.5/10

Pret

9.0/10

Proprietati

8.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Pielea bebelusului poate respira
  • Confortabil
  • Laterale flexibile
  • Absoarbe eficient

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *