Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Dyson HS01 Airwrap Complete este un multistyler cu ajutorul caruia va puteti coafa mai usor si mai rapid. Contine o multime de accesorii care va permit sa obtineti o coafura ca la salon.

Multistyler-ul Dyson HS01 Airwrap Complete reprezinta o noua metoda cu ajutorul careia va puteti coafa mai usor acasa. Dispozitivul atrage si infarsoara suvitele de par folosind fenomenul aerodinamic – efectul Coanda. In acest fel, suvita de par este atrasa si infasurata in jurul ondulatorului printr-o singura miscare. Puteti obtine cu ajutorul acestuia bucle voluminoase, fara a degrada firul de par. Mai mult decat atat, include si perii de netezire si indreptare care pentru a atrage parul pe suprafata periei sufla aerul de-a lungul firului de par.

Dispozitivul ofera volum parului, fara a folosi aer la temperaturi ridicate. Datorita suprafetei curbate a ondulatorului si efectului Coanda, suvita de par este infasurata in jurul capatului pentru ondulare in mod automat.

Printre accesoriile aparatului se numara ondulatorul de 30 mm Airwrap care are la baza efectul Coanda pentru realizarea buclelor prin uscare parului, ondulatorul de 40mm Airwrap ce permite crearea de bucle largi si voluminoase, peria de netezire care disciplineaza parul, peria moale pentru aspect de tip Blow-dry, peria rotunda pentru volum potrivita pentru parul subtire, lipsit de volum si accesoriul pentru uscare care poate fi utilizat pe parul ud fara a il deteriora. De asemena, vine la pachet si cu cutie pentru depozitare, respectiv perie pentru curatarea filtrului.

Dyson HS01 Airwrap Complete prezinta o putere de 1300 W, include trei trepte de viteza, trei trepte de temperatura si poate atinge o temperatura maxima de 90 de grade Celsius.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Multistyler-ul Dyson HS01 Airwrap Complete este un dispozitiv foarte practic chiar si pentru persoanele cu mai putina indemnare la coafat. Persoanele care au achizitionat produsul sunt foarte incatate de el. Sustin ca usuca parul foarte bine la temperaturi scazute, iar acesta devine mai lucios, buclele sunt usor de realizat si combate excelent si efectul frizzy. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret corect.

Review pe scurt: Dyson HS01 Airwrap Complete

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Accesorii multiple
  • Temperaturi reduse
  • Usor de manevrat
  • Disciplineaza parul

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *