Motocicleta electrica Mappy, pentru copii, Alb/Rosu

Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Motocicleta electrica Mappy poate fi distractia celui mic, un produs bine realizat si extrem de incantator. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Motocicleta Mappy este un model potrivit atat pentru fetite, cat si pentru baieti, cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani. Este o varianta electrica realizata din plastic, care functioneaza pe baza de acumulator. Ofera o autonomie de o ora, iar durata de incarcare fiind de 12 ore.

Produsul poate atinge o viteza maxima de 5 km/h si are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 25 kg. Este prevazut cu un buton ce permite selectarea directiei de mers – inainte, inapoi, stop. De asemenea, beneficiaza de efecte muzicale, dar si de port USB si permite reglarea volumului.

Produsul este realizat pentru a fi folosit atat in interior, cat si in exterior, dar pe drum drept. Nu este recomandata folosirea pe drumurile publice. In plus, produsul are nevoie sa fie asamblat de catre un adult.

Este foarte usor de folosit. Ceea ce trebuie sa faceti este sa incarcati bateriile, sa puneti contactul si sa porniti.

Dimensiunile motocicletei sunt de 97 cm lungime, 48 cm latime si 54 cm inaltime, avand o greutate de 12.8 kg. In plus, este disponibila in mai multe variante de culori:

Motocicleta electrica Mappy, pentru copii, Alb/Rosu

Motocicleta electrica Mappy, pentru copii, Alb/Rosu

Motocicleta electrica Mappy, pentru copii, Alb/Negru

Motocicleta electrica Mappy, pentru copii, Alb/Negru

Verifica disponibilitatea!

Motocicleta electrica Mappy, pentru copii, Alb/Albastru

Motocicleta electrica Mappy, pentru copii, Alb/Albastru

Verifica disponibilitatea!

Concluzii si Pareri

Motocicleta electrica Mappy este un produs foarte distractiv pentru cei mici si poate fi o alegere inspirata fie ca vreti sa o faceti cadou sau doriti sa o achizitionati pentru copilul vostru. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca functioneaza foarte bine, s-a montat destul de usor si este foarte echilobrata. Unii dintre ei sustin chiar ca a fost mai buna decat s-ar fi asteptat. In ansamblu, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Motocicleta electrica Mappy

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de condus
  • Efecte muzicale
  • Port USB
  • Usor de asamblat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *