Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Microsoft LifeCam HD-3000 este un model de camera web ce vine la pachet cu un raportul calitate/pret extrem de bun al carei performante au resit sa depaseasca cele mai multe asteptari. Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai convenabile camere web, insa te invitam in continuare sa descoperi mai multe detalii si pareri.

In primul rand, vreau sa subliniez faptul ca imaginile oferite de aceasta camera web sunt extrem de clare si frumos coloare. Indiferent de aplicatia pe care esti conectat, fie ca este vorba de Yahoo Messenger, Facebook, Skype etc, calitatea imaginilor este net superioara multor altor modele poate chiar mai scumpe. In plus, asigura o vizibilitate foarte buna chiar si atunci cand lumina in camera este foarte slaba.

Imaignile inregistrate in format HD ajung pana la 720 p, oferind o experienta de inalta calitate. Ecranul lat de 16:9 asigura o inregistrare video foarte buna.

Datorita tehnologiei TrueColor asigura chiar si in conditii mai putin favorabile, imagini clare, luminoase si foarte frumos colorate. In plus, avand microfon cu anularea zgomotului, sunetul va fi foarte clar si unidirectional.

Este un aparat mic, ce cantareste doar 89.9 g.

Verifica oferta de astazi!


Concluzii si Pareri

Microsoft LifeCam HD-3000 este o camera web foarte buna, pe care o recomandam cu toata increderea fiindca ofera o calitate superioara la un pret foarte mic. Totodata, clientii confirma acest lucru si declara ca isi face treaba foarte bine, imagini fiind foarte clara chiar si atunci cand lumina nu este tocmai puternica in incapere. De asemenea, au mai apreciat la ea cablul suficient de lung, este foarte stabila si usor de prins de monitor. In plus, s-au distrat su cy acele efecte foarte nostime pe care le are in dotare. SUnt foarte incantati de acest produs si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Rezolutie senzor (pixeli) 1.3 MP
Rezolutie video (pixeli) 1280 x 720
Interfata USB
Microfon Da
Altele Apelare video VGA Buton Windows Live Format inregistrare 16:9 HD 720p Tehnologie TrueColor
Greutate 89.9 g

Camera Web Microsoft LifeCam HD-3000

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Imagini foarte clare
  • Culori intense
  • Usor de asamblat
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *