Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch ARM 32

Alege sa ingrijesti gazonul cu o masina electrica de tuns potrivita. Vom discuta astazi despre un model foarte bun si eficient – Bosch ARM 32, despre care cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda, iar acest lucru nu este deloc intamplator.

 Bosch ARM 32 este o masina de tuns gazonul electrica ce inregistreaza o putere de 1200 W, avand un volum de colectare de 31 de litri. Prezinta patru roti ce face ca masina sa fie usor de transportat dintr-un loc in altul. Totodata, este destul de flexibila, devenind usor de manevrat, dar si de depozitat.

Cutitele sunt foarte bine ascutite, astfel ca iarba va fi taiata, nu rupta.

Este foarte usor de curatat si de itnretinut si o recomand chiar si pentru terenurile accidentate, nu trebuie sa fie neaparat plate pentru a isi face treaba eficient. O vei manevra fara probleme chiar si in aceste situatii.

Presupune trei marimi de taiere si anume 2, 4 si 6 cm. In principiu, la 2 cm as recomanda taierea gazonului foarte des, pentru ca il va face in genul cum este cel de pe stadion.


Concluzii si pareri

Produsul se bucura de aprecieri foarte bune in randul cumparatorilor, acestia declarand ca este foarte usor de ansamblat si folosit. Motorul este suficient de puternic pentru a face fata cu brio si in iarba mia mare.

La randul nostru, si noi recomandam masina de tuns Bosch ARM 32 pentru ca s-a dovedit a fi un produs de inalta calitate, pe care te poti baza sa tunzi gazonul chiar si atunci cand a apucat sa creasca mai mult decat ti-ai fi dorit. In plus, aici gasesti o oferta de pret rezonabila.

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • usor de ansamblat
  • usor de manevrat
  • pret avantajos
  • putere mare

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *