Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Masa de tenis Kondition pentru interior

Masa de tenis Kondition este ideala pentru o partida de tenis chiar la tine acasa alaturi de prieteni sau chiar de familie. Poate fi o alternativa interesanta de petrecut timpul liber, pentru putina relaxare. Te invitam sa afli mai multe detalii in continuare si sa verifici daca este produsul pe care il cauti!

Tenisul de masa, ca si sport, a aparut inca din anul 1880, fiind jucat pentru prima data de ofiterii din armata britanica stationati in India si Africa de Sud. La momentul actual, tenisul este un sport extrem de popular in Asia De Est si reprezinta printre cele mai noi sporturi majore din lume.

Masa de tenis Kondition este perfecta pentru o zi de distractie alaturi de prieteni sau familie, fie in interior, fie in aer liber. Aceasta poata fi amplasata oriunde doresti, iar pentru ca este pliabila, nu va ocupa foarte mult spatiu in locuinta.

De asemenea, este foarte usor de montat si poate fi transportata extrem de usor dintr-un loc in altul.

Prezinta o inaltime de 152.5 cm inatime, 2740 cm lungime si 76 cm latime.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, masa de tenis Kondition este un model ce merita achizitionat, fiind o alternativa ideala de petrecere a timpului liber. In acelasi timp, clientii sunt foarte incantati de ea si declara ca este realizat din pal gros de 18 cm, cadrul este foarte solid, se pliaza foarte usor si se transporta tot la fel de usor. Totodata, vine insotita de fileu si suporti pentru fileu ce au o calitate foarte buna, deopotriva. Acestia sunt de parere ca este un produs foarte bun si apreciaza raportul calitate/pret excelent. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • stabila
  • realizata din pal gros
  • rezistenta
  • usor de transportat
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *