Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

LG OLED55CX3LA este un televizor de generatie noua, lansat in 2020 dotat cu tehnologii si functii avansate. Ofera un design deosebit si imagini de inalta calitate, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Televizorul LG OLED55CX3LA ofera atat imagini, cat si sunet imbunatatit. Poate fi amplasat pe o comoda TV cu ajutorul standului sau il puteti monta in perete. Vizualizat din profil, ese un model foarte subtire, masoara aproximativ 6 mm grosime asa cum este norma pentru televizoarele OLED. In spate, dispune de o carcasa care gazduieste toate conexiunile, difuzoarele si hardware-ul de procesare. Astfel, adancimea totala ajunge la 4.7 cm.

Conexiunile din spate includ patru HDMI, trei USB-uri, o antena, satelit, priza pentru casti si iesire auto optica. HDMI-urile sunt bine specificate aici decat la alte modele de la brand-uri concurente. In primul rand, acestea sunt certificate oficial HDMI 2.1 si, cu toate ca nu reprezinta garantia suportului pentru toate functiile HDMI de ultima generatie la care v-ati puta astepta, CX le supota pe cele care de care ati puta fi interesati inclusiv eARC, HFR, ALLM si VRR. Ultimele doua caracteristici sunt ideale pentru pasionatii de jocuri, caci ALLM asigura o intarziere mai mica. Modul joc este selectat automat atunci cand este conectata o consola compatibila, iar VRR potriveste dinamic rata de reimprospatare a televizorului cu rata de cadre transmita de consola.

Jucatorii de Xbox One X si One S vor profita din plin de aceste functii, ambele fiind acceptate de PS PS5 si Xbox Series X de generatie noua. In acelasi timp, merita mentionat si faptul ca toate formatele VRR actuale sunt acceptate de BX, CX, GX de la LG.

Exista o selectie variata de aplicarii integrate precumNetflix, Amaozn Prime Video, Appel TV si Display + cu Dolby Vision si Dolby Aatmos pe continut corespunzator. Google Play Movies & TV este deopotriva prezent. Ca aplicatii muzicale disponbile gasim Spotify si Deezer. Insa, puteti asculta muzica folosindu-va de Bluetooth 5.0 si AirPlay 2 transmitand de pe un dispozitiv portabil. Aplicatiile sunt frumos prezentate si rapid de accesate gratie platformei webOS de la LG. Meniurile de setari sunt destul de simple de folosit, iar cu ajutorul telecomenzii ergnomice setarile sunt usor de realizat.

Creierul televizonului este versiunea 2020 a procesorului LG Alpha 9. Acesta aduce printre altele o caracteristica numita Al Picture Pro despre care LG promite sa imbunatateasca rezolutia si claritatea continutului printr-un algoritm invatat printr-o tehnica LG Deep Leargning si Al Sound Pro care ofera sunetul optim sau virtual 5.1 in functie de genul de vizionare.

OLED-urile 2020 ale companiei accepta nou format Dolby Vision IQ care adapteaza performanta Dolby Vision la lumina ambientala din camera. deasemenea, sunt prezente si standardul HDR10 si HLG. De asemenea dispune si de modul Filmmaker, o functie noua, care reprezinta o presetare a imaignii aprobata de UHD Alliance ce ar trebui sa livreze imaginea exact asa cum s-a intentionat, insa nu este adaptata la continutul specific redat.

LG OLED55CX3LA ofera imagini foarte clare si detaliate, cu echilibru de culoare bun, cinematografic. Dolby Vision IQ ajuta la vizionarea intr-o camera relativ luminoasa. Unul dintre cele mai importante avantaje consta in modul in care setul combina entuziasmul si realitatea, culorile fiind luminoase si vii. De asemenea, LG a lucrat in mod clar si la procesarea miscarii, facand astfel incat imaginile sa nu para nenaturale. In plus, sunetul televiziorului LG este si el foarte bun, bucurandu-se de un bun echilibru.

Dimensiunile cu stand sunt de 122.8 x 73.8 x 25.1 cm, iar fara stand 122.8 x 70.6 x 4.69 cm.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Televizorul LG OLED55CX3LA este o varianta excelenta de TV OLED care ofera imagini clare, bine definite, dar si sunet de inalta calitate. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca este o achizitie extrem de reusita. Imaginile sunt incantatoare, culorile vii si luminoase, dar si partea de sunet a fost o reala surpriza placuta. De asemenea, apreciaza si design-ul elegant, aspect deopotriva important. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: LG OLED55CX3LA

10

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Imagini clare, culori vii
  • Sunet de inalta calitate
  • Design elegant
  • Functii avansate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *