Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Konfort Sportmann-roz

Konfort Sportmann-roz este o bicicleta fitness potrivita pentru doamnele si domnisoarele care vor sa faca sport chiar in confortul propriei locuinte. Este important sa ai un echilibru si sa faci miscare in fiecare zi, iar lumea a inceput sa devina din ce in ce mai atenta la acest subiect, astfel ca cei mai multi, indesobi care nu au timp sa ajunga la sala de fitness, opteaza pentru achizitionarea aparaturii chiar la ei acasa.

Calculatorul bicicletei este prevazut cu o serie de functii ce permit monitorizarea permanenta a celor mai importanti parametri. In plus, cadrul robust din metal al acesteia, manerele invelite in neopren si saua lata asigura o stabilitate buna si confort in timpul antrenamentului.

Poti regla manual nivelul de intensitate al exercitiilor executate, pentru a obtine rezultatele mult dorite. Pedalele sunt prevazute cu suprafata anti-alunecare, avand cureluse care fixeaza foarte bine piciorul.

De asemenea, saua poate fi reglata pe inaltime in functie de cele 9 niveluri de ajustare disponibile. Aceasta are urmatoarele dimensiuni: 59 x 84 cm.

Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 100 kg.


Concluzii si pareri

Konfort Sportmann-roz este o bicicleta simpatica, pe care o consider potrivita pentru doamne si domnisoare dornice sa faca sport chiar la ele acasa. Actualele cliente au declarat ca bicicleta se descurca bine si nu au intampinat niciun fel de probleme in acest sens. In plus, apreciaza raportul calitate/pret bun, iar aici poti consulta oferta propusa.

Review pe scurt: Konfort Sportmann-roz

8.9

Calitate

8.7/10

Pret

8.9/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de utilizat
  • Stabila si rezistenta
  • Sa si manere comode

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *