Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Review Kondition X BC-1950

Sportul joaca un rol foarte important, de el depinzand sanatatea noastra fizica, dar si cea psihica. Este esential pe cat poti de mult sa faci miscare, iar daca timpul nu iti permite sa mai treci si pe la sala, atunci iti recomandam bicicleta fitness pliabila Kondition X BC-1950 careia ii vei gasi destul de rapid locul in casa.

Aceasta prezinta 8 nivele de dificultate, in functie de rezistenta fizica pe care o ai in acest moment. Sigur ca vei progresa cu timpul si vei putea creste gradul de dificultate, iar in acest context poti vedea si progresele pe care le faci.

Pe display-ul digital, iti vor fi afisate timpul, viteza, distanta parcursa, dar si caloriile consumate, pentru a putea avea o evidenta zilnica.

Sezutul este ajustabil pe inaltime, dar si ghidonul il vei regla pentru a avea o pozitie cat mai corecta.

Aparatul suporta o greutate de maxim 120 kg.


Concluzii si pareri

Kondition X BC-1950 este un model de bicicleta foarte practica in orice locuinta, astfel ca indiferent ca esti mamica sau pur si simplu din cauza serviciului nu ai timp sa mai ajungi si pe la sala, acest aparat iti poate fi de mare folos. Clientii sustin ca a fost o achizitie buna, fiind foarte usor de ansamblat, silentioasa si practica. Considera raportul caltiate/pret excelent si o recomanda mai departe. Daca esti si tu interesat de o oferta avatanjoasa, atunci intra aici.

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • usor de ansamblat
  • silentioasa
  • ghidon si sezut reglabile

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *