Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition MB002

Sportul ar trebui sa faca parte din programul tau zilnic, indiferent de timpul alocat. De aceea, iti recomandam cu toata increderea sa apeleze la mini bike Kondition MB002, un produs foarte simpatic ce te va scuti de drumul la sala si timpul pierdut pana acolo.

Kondition MB002 este ideal atat pentru incepator, intermediari, cat si pentru avansati si experti. Dispune de 8 nivele de dificultate, iar cu cat avansezi cu atat poti creste nivelul.

Pe display, vor fi afiasate informatii referitoare la timp, viteza, distanta parcursa si caloriile arse. In acest fel, iti poti monitoriza progresul tau zilnic.

Mai mult decat atat, ocupa si foarte putin spatiu, astfel ca va fi aproape imposibil sa nu ii gasesti un loc si in locuinta ta.

Este o bicicleta comoda, poti pedala in timp ce stai pe fotoliu, uitandu-te la televizor sau citind o carte.


Concluzii si pareri

Dupa parerea mea, Kondition MB002 este o mini bicicleta foarte draguta, usor de utilizat, care ocupa si foarte putin spatiu in locuinta. In acelasi timp, clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca este o adevarata placere sa pedaleze in timp ce se uita la televizor. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret excelenta, pe care o poti verifica aici. 

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • ocupa putin spatiu
  • poate fi mutata usor dintr-un loc in altul
  • potrivita pentru orice tip de utilizator
  • pret foarte mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *