Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Kondition HMG-1800

Kondition HMG-1800 este o banda de alergat decenta, iar din start va spun ca nu este cea mai potrivita alegere pentru pretentiosi. Din punctul meu de vedere, este un model rezonabil, potrivit pentru a te antrena zilnic si poate chiar si pentru cei mai in varsta dornici sa faca putina miscare.

Banda Kondition HMG-1800 este potrivita pentru intermediari si incepatori. Inclinatia este manual, astfel ca o vei regla dupa preferinte, avand trei trepte disponibile pentru a face acest lucru.

Pe display, vor fi afisate informatii utile despre timp, viteza, distanta parcursa, puls si numarul caloriilor arse.

Este recomandata pentru persoane ce au o greutate de maxim 100 kg.

Dimensiunile aparatului sunt de 135 cm lungime, 67 cm latime si 124  cm inaltime, suprafata de alergare fiind de 110 x 33 cm.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere , banda Kondition HMG-1800 este utila pentru a te antrena zilnic sau pentru a face putina miscare, ideala atunci cand duci o viata sedentara.

Clientii confirma aceste aspecte si sustin ca, personal, isi fac treaba destul de bine cu ea. O considera un aparat ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta si apreciaza raportul calitate/pret corect. Poti verifica aici si oferta de pret actuala.

8.7

Calitate

8.4/10

Pret

8.8/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Argumente PRO

  • destul de usor de ansamblat
  • nu ocupa mult spatiu
  • pret rezonabil

Contra

  • putin cam zgomotoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *