Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition HM-4400

Kondition HM-4400 este o banda de alergare foarte practica in orice locuinta, mai ales atunci cand nu ai timp sa mergi la sala de fitness. Este un aparat usor de utilizat, dar si de depozitat, potrivit chiar si pentru apartament.

Bicicleta Kondition HM-4400 este prevazuta cu un motor puternic de 1.5 cai de putere, astfel ca vei putea obtine o viteza de maxim 14 km/h. Cu ajutorul shortkey-urilor, vei putea schimba simplu si rapid viteza si programul in curs, in timpul antrenamentului.

In plus, pentru un antrenament placut, bicicleta a fost prevazuta cu boxe incorporate cu mufa Jack, interfata si card reader, alaturi de mufa USB.

Detine 12 programe presetate,, dar si inclinare automata pe 12 nivele. Poti ajusta foarte usor conditiile in care doresti sa desfasori antrenamentul, pentru a adapta toti parametrii in functie de rezistenta pe care o ai.

Atunci cand te dezechilibrezi trebuie sa stii ca dispune de sistem de franare de urgenta, pentru a preveni accidentele nedorite.

Nu lipseste nici display-ul, unde iti poti monitoriza in permanenta evolutia si poti verifica parametrii precum timpul, distanta, viteza, numarul caloriilor si pulsul. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorile loclizati in manere.

In plus, va fi foarte usor de depozitat avand in vedere ca este pliabila si nu va ocupa mult spatiu in locuinta.

Aria de alergare masoara 41 x 130 cm, iar dimensiunile benzii sunt de 171 cm lungime, 72 cm latime si 127 cm inaltime. Poate suporta o greutate de pana la 100 kg.


Concluzii si pareri

Kondition HM-4400 este o banda de alergare care, din punctul meu de vedere, merita toti banii fiindca dispune de cele mai importante dotari. Clientii actuali sunt si ei foarte multumiti de ea si declara ca functioneaza in parametrii optimi. Isi desfasoara antrenamentul zilnic fara probleme, drept pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Aici poti gasi si tu o oferta de pret avantajoasa.

Recenzii pe scurt: Kondition HM-4400

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • 12 programe presetate
  • Motor puternic
  • Boxe incorporate
  • Pliabila
  • Shortkeys

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *