Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Kondition BSP-9900 PRO

Pentru a fi mereu in forma si, cel mai important, sanatos, este nevoie sa adopti un stil de viata cat mai moderat, iar din rutina ta nu ar trebui sa lipseasca sportul indiferent de timpul care esti dispus sa il aloci. Este esential sa faci miscare, iar specialistii recomanda minim 30 de minute. Ei bine, pe de alta parte, stim cum este sa nu ai timp efectiv de nimic, de aceea iti propunem sa afli mai multe detalii despre bicicleta spinning Kondition BSP-9900 PRO care iti permite sa faci putina miscarre chiar la tine acasa.

Bicicleta Kondition BSP-9900 PRO dispune de 8 nivele de dificultate, pe care le vei adapta in functie de progresele pe care reusesti sa le faci. Este potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Pe display-ul acesteia vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta parcursa si calorii consumate.

Greutatea maxima pe care o suporta aceasta bicicleta este de 130 kg.

Poate fi ajustata pe inaltime, dar si sezutul il poti regla. Important este sa ai o pozitie cat mai corecta a corpului, indeosebi a coloanei vertebrale.

Dimensiunile acesteia sunt de 116.5 x 25 x 95 cm si cantareste 51 kg.


Concluzii si pareri

In principiu, sunt de parere ca Kondition BSP-9900 PRO este o bicicleta fitness foarte eficienta, pe care trebuie sa o ai in casa. Indiferent de programul pe care il ai, ca este mai incarcat sau mai lejer, este imposibil avand aceasta bicicleta, sa nu poti face antrenamente zilnice sau periodice. Clientii se declara deopotriva multumiti de ea si adauga faptul ca este destul de usor de ansamblat. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun, iar aici te invitam sa descoperi oferta actuala.

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • usor de ansamblat
  • poate fi ajustata
  • silentioasa

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *