Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review inSPORTline Nahary

inSPORTline Nahary este o bicicleta magnetica foarte practica in orice locuinta, ideala pentru uz zilnic. Iti propunem sa afli mai multe detalii despre acest produs si sa ne urmaresti in continuare!

Bicicleta inSPORTline Nahary prezinta o volanta de 7 kg si 8 nivele de rezistenta pe care le vei ajusta in functie de antrenamentul pe care il ai.

Pe display-ul din dotare, vor fi afisate informatii referitoare la scanare, timp, distanta, viteza, numar calorii si puls. Pulsul va fi masurat cu ajutorul senzorilor integrati in  manere.

Prezinta o constructie robusta, este silentioasa in timpul utilizarii si usor de ansamblat.

Datorita rotilor de transport, o poti muta dintr-un loc in altul cu un minim de efort.

Masoara 157 lungime, 68 cm latime si 124 cm inaltime, avand o greutate de 38. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 140 kg.


Concluzii si pareri

In opinia mea, inSPORTline Nahary este o bicicleta ce merita ce merita achizitionata intrucat functioneaza in parametrii optimi, iar cu putina ambitie, rezultatele nu intarzie sa apara. Clientii au declarat ca este foarte solida, silentioasa si usor de montat. Totodata, acestia considera raportul calitate/pret avantajos, iar aici poti fi la curent cu oferta de pret propusa.

9.1

Calitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • stabila
  • silentioasa
  • usor de montat

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *