Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review inSPORTline Jota

inSPORTline Jota este o bicicleta interesanta pe care o poti folosi exclusiv pentru antremanetul realizat chiar la tine acasa. Pentru ca nu toata lumea are timp sa ajunga la sala, consider ca o astfel de bicicleta acasa nu ar strica deloc.

Bicicleta inSPORTline Jota dispune de cadrul din otel cromat foarte rezistent la zgarieturi. Totodata, sistemul de frantare prin frecare asigura o ajustare facila a rezistentei. Prezinta volant calibrat de 13 kg si suporta o greutate de pana la 42 kg.

Aparatul beneficiaza de o sa ergonomica pe care o poti regla atat pe verticala, cat si pe orizontala, pentru a avea o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenamentului. De asemenea, pedalele sunt prevazute cu curele din plstic ce vor fixa foarte bine piciorul. Totodata, poate fi reglat si ghidonul pe inaltime, in functie de necesitate.

Pe display, vor fi afisate informatii referitoare la timp, numar calorii, distanta, viteza si puls. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

Masoara 124 cm lungime, 58 cm latime si 120 cm inaltime, avand o greutate de 42 kg.


Concluzii si pareri

In opinia mea, inSPORTline Jota este o varianta de bicicleta fitness la care poti apela pentru antrenamentul zilnic realizat acasa si chiar cred ca isi face treaba cum trebuie. Clientii sustin ca este stabila si destul de silentioasa si nu au intampinat probleme. Considera raportul calitate/pret rezonabil, iar aici poti verifica oferta propusa.

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • constructie solida
  • silentioasa
  • sa si ghidon reglabile

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *