Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review inSPORTline inCondi UB30m

inSPORTline inCondi UB30m este un model de bicicleta magnetica practica, special proiectata pentru uz casnic. Prezinta unc adurl solid si foarte stabil, iar datorita suportului pentru sticla, vei avea intotdeauna apa la indemana, in timpul antrenamentului.

Bicicleta inSPORTline inCondi UB30m prezinta 8 trepte de rezistenta si volanta de 4 kg. Este potrivita pentru persoanele cu o greutate de pana la 120 kg.

Prezinta o constructie solida si poate fi depozitata foarte usor.

Pe ecran, vor aparea informatii legate de timp, numar calorii arse, puls, distanta, scan, viteza. Pulsul va fi masurat cu ajutorul senzorilor integrati in manere.

Manerele sunt suficiente de lungi si confortabile, iar scaunul il poti regla dupa bunul plac pentru o pozitie cat mai corecta a corpului.

Dimensiunile aparatului sunt de 127 cm lungime, 62 cm latime si 148 cm inaltime, avand o greutate de 19.2 kg.


Concluzii si pareri

Bicicleta inSPORTline inCondi UB30m este un aparat foarte practic in orice locuinta, ideal pentru persoanele sedentara care au decis sa faca o schimbare. Sedentarismul poate avea efecte negative pe termen lung, de aceea, chiar daca nu ai timp sa ajungi la sala, un astfel de aparat consider ca este bine-venit. Aici poti consulta si oferta de pret actuala.

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

8.5/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • usor de depozitat
  • constructie solida
  • silentioasa

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *