Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review inSPORTline inCondi ET60i

inSPORTline inCondi ET60i este un model deosebit de bicicleta eliptica, ideala pentru antremanetele realizate chiar la tine acasa. Iti propunem sa ne urmaresti in continuare sa afli toate detaliile pe care trebuie sa le stii inainte de o eventuala achizitie!

Bicicleta inSPORTline inCondi ET60i prezinta volanta de 7 kg si 16 nivele de rezistenta. Dispune de o structura foarte stabila si sistem de frantare magnetic. Gratie sistemului de actionare Belt, este asigurata o functionare foarte silentioasa.

Ai posibilitatea de a regla scaunul, astfel incat sa ai o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenamentului.

Aparatul beneficiaza de 12 programe presetate si anume: 4 programe pentru incepatori, 4 programe pentru avansati si 4 programe pentru sporitiv. Programul Cardio este potrivit pentru controlul ritmului cardiac, iar programul WATT pemite evaluarea performantelor. Printre programele dind otare se nmai numara si programul manual, programul pentru masurarea tesutului adipos din organism si program de reabilitate.

Pentru a putea fi transportata mai usor, a fost prevazute cu roti.

Pe display, vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta, puls, numar calorii. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 120 kg.

Masoara 160 cm lungime, 60 cm latime si 12 cm inaltime, avand o greutate de 59 kg.


Concluzii si pareri

inSPORTline inCondi ET60i este o bicicleta fitness foarte buna la care poti apela oricand pentru a realiza antremanentul de zi cu zi. Este un aparat de calitate, fiabil, rezistent si foarte stabil. Clientii confirma acest lucru si se declara extrem de multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut cu ajutorul sau. Aici poti fi la curent cu oferta de pret actuala.

9.5

Calitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • fiabila
  • 12 programe
  • silentioasa
  • stabila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *