Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review inSPORTline Daven

inSPORTline Daven este o bicicleta fitness interesanta, un ajutor de luat in calcul pentru obtinerea siluetei dorite. Este prevazuta cu un design placut si modern, fiind un aparat usor de utilizat.

Bicicleta eliptica inSPORTline Daven dipsune de o volanta de 7 kg si 16 nivele de dificultate. Prezinta o constructie foarte solida, din otel, fiind potrivita pentru persoane cu o greutate de pana la 100 kg.

Este prevazuta cu un display unde vor fi afisate informatii utile, precum: timp, viteza, distanta, numar calorii, puls si rpm. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

Dispune de 4 programe de antrenament. Lungimea pasului este de 35 cm, iar distanta dintre pedale de 18 cm. Poti ajusta pedalele pana la maxim 7.5 cm.

Prezinta manere foarte solide, pe care le poti ajusta, prevazute cu protectie de cauciuc pentru o aderenta cat mai buna.

Masoara 133 cm lungime, 61 cm latime si 165 cm inaltime, avand o greutate de 38.6 kg.


Concluzii si pareri

inSPORTline Daven este o bicicleta eliptica foarte buna, ideala pentru uz casnic. Clientii declara ca o folosesc in fiecare zi si este intr-adevar solida si silentioasa. De asemenea, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos, iar aici poti verifica oferta curenta.

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • stabila
  • silentioasa
  • 4 programe

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *