Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint FA2544JCIXH este un cuptor incoporabil foarte interesant prin prisma tehnologiilor din dotare si chiar daca nu este varf de gama, se descurca foarte bine si detine, pana la urma, cele mai importante functii cu care sa iti poti face treaba eficient.

Cuptorul Hotpoint FA2544JCIXH este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune din start anumite avantaje. Printre acestea se numara siguranta in utilizare, dar si modul mai rapid si uniform de a coace. De asemenea, beneficiaza de o capacitate generoasa de 71 de litri, ceea ce il face potrivit pentru orice tip de activitate culinara.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era considerata cea mai performanta clasa, asigurand un consum energetic redus.

Printre functiile din dotare amintim de timer care previne coacerea excesiva a alimentelor, intrerupand procesul culinar la momentul potirivit, dar si functia grill ce asigura o coacere perfecta bucatilor mai mari de carne acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior.

Sistemul de autocuratare catalitica este de foarte mare folos fiindca iti va simplifica efectiv munca. Tot ceea ce va trebui sa faci este ca la final sa indepartezi resturile cu o laveta umeda.

Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara cele doua tavi si un gratar de cuptor.

Aparatul prezinta un design modern si dispune de o carcasa de culoare argintie in combinatie cu negru. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu un display prin intermediul caruia vei putea monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului si doua butoane cu ajutorul carora vei realiza toate setarile necesare.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 59.5 x 59.5 x 55.1 cm (l x L x A) si cantareste 25 kg.

Concluzii si Pareri

Hotpoint FA2544JCIXH este un cuptor incorporabil eficient prevazut cu o capacitate generoasa cu ajutorul caruia vei putea intreprinde orice tip de activitate culinara. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca reuseste sa preparare retetele foarte bine indiferent ca discutam despre fripturi sau deserturi, iar sistemul de autocuratare catalitica a fost mai mult decat bine venit. Recomanda produsul mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Hotpoint FA2544JCIXH

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate mare
  • Autocuratare catalitica
  • Eficienta energetica

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *