Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 este un aspirator foarte interesant ce ofera o buna manevrabilitate si o flexibilitate sporita. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, faptului ca este un model vertical, fiind perfect in special pentru apartamentele mai putin spatioase.

Cu ajutorul aspiratorului Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 poti curata cu foarte mare usurinta de la suprafete dure, pana la covoare, tapiterie, sertare si asa mai departe. Acest lucru este posibil si gratie posibilitatii de a il transforma in aspirator de mana, ceea ce il face mult mai usor de manevrat atunci cand avem de curatat dulapuri, mobilier, tapiterii fie si de masina etc.

Aspirator de mana Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 01

Pe manerul aspiratorului, se afla butoanele prin intermediul carora poti controla modul de functionare al aparatului. Pentru ca nu depinde de o sursa de alimentare, te poti deplasa foarte usor cu el prin locuinta. Bateria ofera o autonomie suficient de mare, aproximativ 25 de minute, astfel incat sa nu fie necesara intreruperea sesiunii de aspirare intr-un apartamente si chiar si intr-o casa. Capacitatea de colecatare este de 0.7 litri, as spune suficient de mare. Cu siguranta nu vei ajunge sa umpli tot rezervorul la o singura aspirare, insa personal, prefer sa il golesc dupa fiecare utilizare.

Indata ce baterie incepe sa se descarce, fiind necesara realimentarea acesteia, se va aprinde un indicator LED ce te va atentiona cu privire la acest lucru. Accesoriile din dotare sunt foarte eficiente si utile, ceea ce iti va permite sa patrunzi chiar si in zonele greu accesibile.

Nivelul de zgomot produs este unul decent, inregistrand 75 dB.

Dimensiunile acestui  model de aspirator sunt de 25.5 cm latime, 112 cm inaltime si 18.5 cm adancime, avand o greutate de 3.5 kg.

Concluzii si Pareri

Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011 este, din punctul meu de vedere, un aspirator extrem de eficient intr-un apartament sau garsoniera, fiindca este foarte usor de manevrat chiar si in spatiile mai restranse. Clientii confirma acest lucru si declara ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau, fiind un model extrem de usor de folosit, ce aspirara eficient cam orice tip de suprafata. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Hoover Freedom 2 in 1 FD22G 011

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte flexibil
  • Usor de manevrat
  • Se poate transforma in aspirator de mana
  • Potrivit pentru orice suprafata

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *