Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Head 7025

Head 7025 este o bicicleta foarte eficienta potrivita pentru uz casnic. Din punctul meu de vedere, este un model pe care l-ai putea lua in calcul, insa nu inainte de a afla tot ceea ce te intereseaza despre ea.

Bicicleta Head 7025 este potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari. Aceasta dispune de 8 nivele de dificultate, gandite foarte bine pentru a putea creiona antrenamentele astfel incat sa obtii rezultatele scontate.

Pe display, vor fi afisate informatii referitoare la timp, viteza distanta, puls si numarul caloriilor consumate. La nivelul manerelor, se afla senzorii speciali care iti vor monitoriza pulsul.

Ai posibilitatea de a regla ghidonul astfel incat sa ai o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenmanetului.

Aceasta masoara 83 x 48 x 127 cm (l x L x A).


Concluzii si pareri

Head 7025 este o bicicleta foarte buna, ideala pentru antrenemanetul de zi cu zi. Clientii sustin ca este foarte usor de montat, stabila si nu scartaie in timpul utilizarii. De asemenea, au adaugat faptul ca nu este voluminoasa si nici nu necesita mult spatiu pentru depozitare. Acestia considera raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica oferta propusa.

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • stabila
  • silentioasa
  • usor de depozitat
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *