Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

GORENJE D20M este un dezumidificator foarte bun, ce face fata cu brio chiar si incaperi mai mare, unde exista foarte multa umiditate. Este important sa stabiliti un nivel optim al umiditatii din aer, fiindca astfel veti putea preveni dezvoltarea bacteriilor si alte probleme de sanatate. Din pacate, cei de la Gorenje nu ofera foarte multe informatii referitoare la acest produs, de aceea vom comenta informatiile pe care le avem pana la aceasta ora si constatarile personale.

Capacitatea maxima a acestui dezumidificator este de 20 de litri in doar 24 de ore, facand fata la o suprafata de pana la 52 de metri patrati. Discutam, deci, despre incaperi destul de spatioase sau poate chiar de un apartament. Dispune de un volum al aerului circulat in 60 de minute de 170 mc, reusind sa extraga foarte rapid umezeala din aer si sa restabilizeze nivelul optim. Umiditatea transformata, ulterior, in apa este colectata intr-un rezervor cu capacitatea de 3 litri cu posibilitate de drenja continuu. Putem seta nivelul de umiditate dorit intre 35% si 85%. Inregistreaza un consum de 44 W, ceea ce inseamna ca nu va incarcarca foarte mult factura la curentul electric.

Cu functia de ionizare, aerul din incapere va fi reimprospatat. Functia timer permite setarea activitatii aparatului, astfel incat sa porneasca sau sa se opreasca automat la o anumita ora, in intervalul 1-24 de ore, in trepte de cate o ora. Functia turbo presupune functionarea ventilatorului la o turatie mare, fiind recomandat in situatiile in care umdiitatea din camera este foarte mare si se doreste sa se ajunga mai rapid la nivelul dorit. Selectand acest mod, aparatul va deveni mai zgomotos decat in mod normal.

GORENJE D20M beneficiaza de trei moduri de functionare si anume: uscator, extrem de util pentru uscarea rufelor, ventilatorul functionand la o turatie mai mare, SMD sau modul automat, ce presupune setarea automata a nivelului de umiditate in intervalul 45-55%, in functie de umiditatea din incapere, si continua.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a aparatului, avand o interfata foarte intuitiva, prin intermediul caruia vom realiza toate setarile necesare.

GORENJE D20M display

In plus, nu este un aparat mare, ceea ce il face usor de depozitat chiar si in apartamentele mai putin spatioase. Prezinta un design simplu si placut, carcasa fiind de culoare alba.

Concluzii si Pareri

GORENJE D20M este un dezumidificator care isi face treaba foarte bine fiind potrivit fie pentru incaperi mai mari, fie pentru un apartament singura condite fiind aceea de a nu depasi suprafata maxima recomandata. Cumparatorii sunt multumiti de el declarand ca extrage foarte bine umiditatea din aer, iar acest lucru il fac foarte rapid. Nivelul de zgomot este si el unul rezonabil, astfel ca in timpul functionarii, aparatul nu este deranjant. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: GORENJE D20M

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate mare
  • Ionizator
  • Usor de setat
  • Timer, uscator de rufe, turbo

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *