Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Freewheel Rider Kids este un model de trotineta electrica, destinata, in general copiilor, cu greutatea cuprinsa intre 20 si 50 de kg. In prezent, trotinetele electrice sunt din ce in ce mai utilizate atat de copii, cat mai ales de persoane adulte, in mod deosebit in orasele mari si foarte aglomerate. Cei mai multi opteaza pentru un astfel de mijloc de a se deplasa din cauza traficului ingrozitor, aceasta dovedindu-se de multe ori a fi cea mai eficienta alternativa.

Revenind la modelul care ne intereseaza si anume Freewheel Rider Kids, aceasta are o autonomie rezonabila, astfel ca poti parcurge fara probleme aproximativ 5-6 km. Este realizata din aluminiu, un material destul de rezistent si durabil. Se conduce foarte usor, iar partea si mai buna este ca dureaza doar 2-3 ore sa se incarce complet.

Totodata, trebuie sa amintim faptul ca este echipata cu un motor de 150 W si dispune de doua roti cu diametrul de 5.5″. Sunt silentioase si au o buna aderenta cu solul.

Roti Freewheel Rider Kids

In momentul in care stationezi sau vrei sa iei o pauza, trebuie sa stii ca aceasta dispune de un opritor in partea de jos, pentru a nu fi nevoie sa o sprijini de ceva. Acesta ii ofera un bun echilibru, iar trotineta nu va cadea.

Opritor Freewheel Rider Kids

Totodata, manerele trotinetei sunt suficient de confortabile, fac o priza foarte buna cu mana si sunt destul de rezistente la utilizari intense. Greutatea aparatului este de 6.2 kg.

Concluzii si Pareri

Freewheel Rider Kids  este o trotineta electrica foarte interesanta pentru copii, cu conditia sa se incadreze in intervalul de greutate pe care producatorii ni-l specifica. Cumparatorii actuali sunt multumiti de modul in care aceasta trotineta functioneaza, sustinand ca nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea. Confirma faptul ca este usor de condus, rezistenta si foarte silentioasa, iar cei mici au fost foarte incantati de ea. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Freewheel Rider Kids 

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de condus
  • Stabila
  • Functionare silentioasa
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *