Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Freewheel Rider Fun este o trotineta electrica potrivita pentru toate tipurile de utilizatori, femei sau barbati, care au nevoie de o modalitate de a se deplasa mai rapida si mai eficienta. Este important de retinut faptul ca motorul electrc al trotinetei nu produce gaze poluante, consumul energetic este unul mai mic spre deosebire de valoarea unui bilet de calatorie in mijloacele de transport in comun, iar trotineta nu necesita loc de parcare.

Puteti folosi trotineta Freewheel Rider Fun atat pentru a va deplasa dintr-un loc in altul, de exemplu, de acasa la serviciu, apoi invers, dar si pentru plimbari in parc. Poate fi o metoda de a va deplasa, de multe ori mai rapid, sau pentru a va recrea. Cadrul trotinetei este realziat dintr-un material usor si rezistent din aluminiu, produsul in discutie fiind unul destul de solid. Ghidonul trotinetei este destul de inalt, astfel ca persoanele care folosesc acest model trebuie sa aiba o inaltime minim de 150 cm si o inaltime maxima de 210 cm. In acelasi timp, poate suporta o greutate de pana la 120 de kg. Furca rotii din fata prezinta un sistem de amortizare a scorurilor Shock Sistem, ceea ce inseamna ca veti putea circula cu trotineta si pe suprafata unor trasee mai putin prietenoase, insa nu discutam chiar despre cratere in asfalt.

Rotile din dotare prezinta un diametru de 16.51 cm fiind realizate din cauciuc plin. Mai mult decat atat, rotile sunt prevazuta cu aparatori de praf si noroi. Pentru siguranta si protectia noastra, aparatul dispune si de un sistem de semnalizare la aparatoare, la roata dins pate. Stopul cu LED de culaore rosie va semanaliza frana, asigurandu-ti astfel o deplasare in deplina siguranta. In plus, poate fi folosita si pe intuneric pentru ca dispune de sistem de iluminare liniar frontal tip LED cu 8 diode luminiscente cu lumina alba, ceea ce iti va oferi o mai buna vizibilitate.

De asemenea, Freewheel Rider Fun este dotata si cu o sonerie amplasata in corpul sistemului de iluminare. Soneria detine un semnal electronic si monofonic. Sistemul de franare electric pe care il veti actiona din buton activeaza sabtoul de franare magnetic de productie amonima cu care este dotata roata din fata/spate. Sistemul de franare este destul de rezistent si reuseste sa franeze roata aproape instant indiferent de viteza de deplasare. Mai mult decat atat, aparatul detine si un sistem de franare manual care presupune, pur si simplu, apasarea cu talpa pantofului a aparatorii rotii din spate. Zona de frictiune este mare, astfel ca si aceasta variata reuseste sa opreasca aproape instant trotineta. Sasiul acesteia are o distanta fata de sol de 10 cm si prezinta o platforma antiderapanta ce permite un echilibru bun si o priza eficienta la pricioare. In imediata apropiere a sasiului, se afla si un picior cu arc pe care trotineta poate fi parcata in pozitie verticala. Piciorul de sprijin este destul de solid si pare rezistent.

Panoul de control de la nivelul ghidonului este prevazut cu display ce permite moniotirzarea vitezei, nivelului bateriei, modului de functionare si distantei parcurse in timp real. In acelasi timp, cu ajutorul butoanelor senzitive, putem modifica modul de funcitonare, putem aprinde farul din fata sau porni ori opri scurterul.

Freewheel Rider Fun display

De asemenea, pe axul ghidonului in zona unde se afla bateriile, dispune si de un port pentru incarcare. Roata moto din spate prezinta pe ax un motor electric cu puterea de 350 W cu ajutorul caruia putem obtine o viteza in trei trepte: treapta 1 – 10 km/h, treapta 2 – 15 km/h, iar treapta 3 – 22 km/h. Viteza poate di contorlata cu ajutorul functii e de contrl a vitezei cu un singur buton. In interiorul rotii motoare, se afl asi un reductor si un ambreiaj liber ce permite acesteia sa ruleze si fara motor, adica, precum o trotineta clasica. Insa, este important de stiut faptul ca folosita ca o trotineta normala, presupune un mod de functionare mai greoi decat in cazul celei clasice.

Motorul este de tip independent si este alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 36 V, cu Lithium cu capacitatea bateriei de 4 aH. Timpul de functionare al trotinetei este de 30-35 de minute, variind in functie de viteza cu care va deplasati, tipul suprafetei, dar si greutatea utilizatorului.

Bateria prezinta circuite electronice multplie de protectie cu egalizarea incarcarii celelor acumulatorului cu protectie la supratensiune, scurt-circuit, supracurent, protectie impotriva supraincarcarii, protectie la temperatura, protectie de descarcare baterie, protectie de inversare a prizei. Statia de incarcare de 42 V/1.5 Ah poate fi conectata la o priza obsinuita cu tensiunea de 220 V. Distanta maxima parcursa de trotineta este de 25 km, cu o inclinare a terenulu ide cel mult 10 grade.

In pachet, veti primi trotineta, surublenita, alimentator, cartea tehnica si certificatul de garantie. De asemenea, vreau sa mentionez faptul ca trotineta poate fi transportata si in mijloacele de transport in comun pentru ca se poate plia, putand fi transportata cu foarte mare usurinta.

Freewheel Rider Fun pliata

Dimensiunile acesteia sunt de 98 x 41.5 x 106 cm si cantareste aproximativ 11 kg.

Concluzii si Pareri

Freewheel Rider Fun este o alternativa de a va deplasa mult mai usor, mai ales in orasele sufocate de aglomeratie. Actualii cumparatori s-au declarat foarte multumiti de ea sustinand ca le-a usurat viata. Cei mai multi, o folosesc pentru deplasarea la serviciu si inapoi acasa, iar in acest scop, aparatul se descurca excelent. Autonomia este destul de buna, iar pentru scopul pentru care a fost achizitionata se descurca fara probleme. Din punctul lor de vedere, raprotul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Freewheel Rider Fun pliata

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de viteza
  • Autonomie destul de buna
  • Pliabila
  • Sistem de amortizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *