Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review FitTronic G4000

Sportul ar trebui sa faca parte din rutina fiecaruia dintre noi, chiar si atunci cand nu avem timp sa trecem pe la sala. Ei bine, sfatul nostru este sa va orientati catre produsele cele mai eficiente, iar in continuare vom discuta despre banda de alergat electrica FitTronic G4000.

Interesant este faptul ca banda vine ansamblata intr-o proportie foarte mare, de 95%.  Dispune de un motor de 2.5 CP, astfel ca vei putea ajunge la o viteza de maxim 16 km/ora.

Este recomandata pentru persoane cu greutate de maxim 120 kg.

Viteza minima este de 1 km/ora.

Pe manerul drept dispune de butoane pentru modificarea vitezei, iar pe manerul stang butoane pentru modificarea inclinatiei. Totodata, pe display vor fi afisate informatii referitoare la viteza, distanta parcursa, timp, calorii arse, puls, inclinatie si cursa.

Un alt aspect interesant se refera la existenta unui numar foarte mare de programe – 48. Trei dintre aceste programe sunt manuale.

Prezinta sistem de amortizare a socului la alergare in 14 puncte. Sistemul ii asigura o functionare fluida, dar si silentioasa in timpul antrenamentului.

Gratie rotilor de deplasare, o poti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

In plus, pe manere sunt amplasati senzori ce vor masura in permanenta ritlmul cardiac.

Suparafata de alergare este de 46 x 126 cm.

O poti depozita foarte usor fiindca se pliaza pe cilindru.

Pentru un plus de siguranta, banda dispune de cheie magnetica ce va permite oprirea imediata a benzii in cazul in cazul dezechilibrarii.

Dimensiunile acesteia sunt de 154.5 x 71 x 127 cm.


Concluzii si pareri

FitTronic G4000 este o banda de alergat electrica foarte interesanta, ce ofera o flexibilitate excelenta. Dispune de un numar foarte mare de programe, astfel ca de fiecare data vei avea de unde alege si incerca noi programe.

In plus, clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este un model deosebit, silentios, potrivit chiar si pentru cei ce obisnuiesc sa faca antrenamente zilnice. Considera raportul calitate/pret bun, iar aici gasesti o oferta de pret actualizata.

9.5

Calitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • 48 de programe
  • silentioasa
  • depozitare facila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *