Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Fittronic FTB801

Fittronic FTB801 este o bicicleta mecanica accesibila, potrivita si pentru persoanele care nu dispun sau nu vor sa investeasca intr-un model mai scump.  Este destul de stabila si poate fi folosita chiar si de catre persoanele incepatoare.

Poti regla foarte usor scaunul pentru a avea o pozitie corecta a corpului in timpul antrenamentului. Cadrul dispune de o constructie solida, ceea ce asigura o stabilitate buna a aparatului.

Pedalele prezinta proprietati anti-alunecare, avand niste curele pe care le poti regla, pentru ca piciorul sa stea cat mai fix si sa nu te lovesti.

Pe display-ul bicicletei, vor fi afisate informatii utile referitoare la timp, viteza, numarul de calorii arse si pulsul. Cel din urma, va fi masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.


Concluzii si pareri

Bicicleta Fittronic FTB801 este un produs ieftin si rezonabil din punct de vedere calitativ, iar personal, as recomanda-o persoanelor incepatoare. Nu atinge cele mai inalte performante, insa poti avea un antrenament decent cu ajutorul acesteia. In plus, cumparatorii sustin ca isi face treaba in parametrii optimi si apreciaza raportul calitate/pret corect. Aici poti consulta si tu o oferta de pret avantajoasa.

Recenzii pe scurt: Fittronic FTB801

8.6

Calitate

8.5/10

Pret

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Constructie stabila
  • Inaltimea poate fi ajustata
  • Pedale anti-alunecare
  • Scaun confortabil pentru antrenamente lungi

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *