Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Energy Fit TF-3000

Energy Fit TF-3000 este un aparat multifunctional, ideal pentru antrenamentul casnic. Cu ajutorul acestuia, poti antrena toate grupele de muschi in acelasi timp, iar acest lucru constituie un avantaj.

Aparatul multifunctional Energy Fit TF-3000 dispune de greutati de 45 de kg, suportand o greutate maxima a utilizatorului de 110 kg. Poti adauga sau scoate foarte usor din greutati, in functie de rezistenta pe care o ai.

Prezinta cabluri din otel impletite ce sunt acoperite cu cauciuc avand un diametru de 5 mm.

In acelasi timp, sezutul si spatarul sunt cat se poate de confortabile, asigurand o pozitie corecta a corpului. De asemenea, buretii si mansoanele din cauciuc asigura un plus de confort pentru utilizator.

Poti antrena zona picioarelor, pieptului, biceps, pectoralilor, trapezului, umerilor si spatelui. Practic, este tot ceea ce ai nevoie acasa.

Masoara 51 cm lungime, 94 cm latime si 190 cm inaltime, avand o greutate de 80 kg.


Concluzii si pareri

Energy Fit TF-3000 este un aparat multifunctional foarte practic in orice locuinta, ideal pentru uz zilnic. Este usor de utilizat, iar clientii sunt incantati de rezultatele pe care le-au obtinut cu ajutorul sau. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos, iar aici poti verifica oferta curenta.

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • antreneaza toate grupele de muschi
  • pret rezonabil
  • selectare rapida a greutatilor
  • sezut si spatar confortabile

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *