Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Energy Fit 61100

Energy Fit 61100 este o bicicleta excelenta pentru uz casnic, fiind foarte usor de utilizat si de depozitat in orice locuinta. Pentru ca sportul ar trebui sa faca parte din rutina noastra, chiar daca nu ai timp sa ajungi foarte des la sala de fitness, solutia ramane acest tip de aparat special gandit pentru a fi folosit in confortul propriei locuinte.

Aceasta este prevazuta cu o volanta de 4 kg si sistem de franare magnetic. Saua poate fi reglata pe inaltime pentru a avea o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenamentului. Aceasta este confectionata din spuma PU ce asigura un confort ridicat, cu atat mai mult daca doresti ca antrenamentul sa fie unul mai lung. In plus, poti ajusta dupa necesitate si pedalele care sunt deopotriva foarte comode si antiderapante, avand cureluse speciale pentru a iti mentine piciorul fix pe toata durata antrenamentului.

Bicicleta Energy Fit 61100 este dotata si cu un computer cu display, unde vor fi afisate cele mai importante informatii ce fac referire la scan, timp, viteza, distanta, nivel puls si numar de calorii arse. Este important sa ai in vedere aceste detalii pentru a iti putea monitoriza evolutia in timp. Pulsul va fi monitorizat in permanenta cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.Display Energy Fit 61100

Permite pedalarea atat in fata, cat si in spate. Este o bicicleta destul de rezistenta si poate sustine o greutate de pana la 100 de kg. Se adreseaza atat persoanelor incepatoare, intermediare, cat si celor avansati sau chiar experti. Gratie celor 8 trepte de dificultate, vei putea regla nivelul de intensitate in functie de rezistenta si antrenamentul pe care il ai.

Aparatul masoara 82 x 55 x 119 cm si cantareste 17.5 kg.


Concluzii si Pareri

Energy Fit 61100 este o bicicleta rezonabila, cu care iti poti desfasura antrenamentul zilnic fara probleme, chiar in confortul propriei locuinte. Clientii pot confirma acest lucru si sustin ca este un aparat extrem de util, care i-a ajutat sa scape de durerile de spate si nu numai. Pentru ca sportul ar trebui sa faca parte din rutina noastra si nu ar trebui sa fie o optiune, poti apela oricand la produse fitness pentr uz casnic. Acest model vine la pachet cu un raport calitate/pret corect, iar aici poti consulta o oferta buna.

Recenzii pe scurt: Energy Fit 61100

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Senzori puls
  • 8 trepte de dificultate
  • Sa confortabila si ajustabila
  • Pedale confortabile si antiderapante

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *