Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Concept VP4410 este un aspirator de mana extrem de util in orice locuinta, dar mai cu seama in casele unde exista copii mici sau chiar animale de companie. Va ajuta sa curatati simplu si rapid anumite zone fiind solutia ideala si in caz de urgente.

Aspiratorul de mana Concept VP4410 este un dispozitiv elegant ce ofera o putere de aspirare buna fiind excelent in situatii de urgenta. Poate fi folosit atat in interiorul casei, cat si in masina pentru curatarea interiorului. Functioneaza pe baza de acumulatori, oferind o autonomie de 20 de minute. Dureaza 4-5 ore pentru incarcarea completa a bateriei.

Functionand cu ajutorul acumulatorului, aparatul ofera mai multa flexibilitate, fiindca nu va veti mai incurca in fire si nici nu mai depindeti de o sursa de alimentare.

Filtrul HEPA capteaza particulele de praf si alte particule poluante, eliberand ulterior un aer mai curat si mai sanatos.

Duza 2 in 1 este ideala pentru spatii inguste, reusind sa patrunda si in zonele greu accesibile. O puteti utiliza ca duza separata pentru curatarea locurilor greu accesibile sau puteti adauga peria de praf si veti putea indeparta cu usurinta praful de mobilier, pervazuri, carti si asa mai departe. Duza pentru tapiterie permite aspirarea canapelelor, fotoliilor, saltelelor, spatiilor de depozitare si paturilor. Cu ajutorul acestei duze nu veti zgaria mobilierul.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 34 x 28 x 8 cm alaturi de o greutate de 0.8 kg. Datorita dimensiunilor si a greutatii reduse, aparatul se poate manevra cu foarte mare usurinta.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Concept VP4410 este un produs extrem de util pentru orice locuinta cu ajutorul caruia puteti mentine mai usor curatenia in locuinta. Clientii actuli sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca le este de un real folos. Este usor de manevrat, autonomia este suficient de mare incat sa isi poata face treaba fara probleme cu el, iar intretinerea este simpla, recipientul unde este colectata murdaria fiind usor de detasat. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Concept VP4410

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtru HEPA
  • 2 niveluri de putere
  • Usor de manevrat
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *