Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Concept RM3270 este un tocator de legume si fructe, dar nu numai, foarte practic si util in orice bucatarie care ne poate simplifica munca. Poate toca aproape orice de la ceapa, fasole, pana la carne frageda, gratie lamelelor sale ascutite realizate din otel inoxidabil.

Tocatorul Concept RM3270 este prevazut cu cutit dublu realizat din otel inxodabil si dispune de o putere de 500 W putand marunti o gama variata de alimente. Bolul din dotare este realizat din sticla, fiind foarte rezistent, si pune la dispozitie o capacitate de 1.2 litri. Ofera doua trepte de putere pe care le veti adapta in functie de necesitate.

Capacul aparatului este dotat cu sistem de blocare, iar pentru a incepe utilizarea sa, trebuie sa asamblati toate piesele corespunzator.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Concept RM3270 este un electrocasnic foarte util in orice bucatarie, al carui scop este acela de a ne usura munca si de a optimiza procesul culinar. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere insporata, fiindca aparatul isi face treaba excelent, este silentios, usor de folosit, dar si de curatat ulterior. Reduce mult din timpul petrecut in bucatarie si sunt de parere ca a meritat. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

Review pe scurt: Concept RM3270

9.8

Calitate

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Cutit dublu din inox
  • Recipient sticla
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *