Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Concept KS3020 poate fi o solutie pentru incalzirea locuintei foarte practica si accesibila ca pret la care puteti apela cu incredere. Dar, mai intai, va propunem sa descoperiti toate informatiile necesare despre ceea ce presupune acest aparat si sa luati decizia corecta.

Convectorul electric Concept KS3020 reprezinta o solutie pentru incalzirea unei anumite incaperi iarna, ce incalzeste rapid si eficient camera, avand la baza un termostat ce porneste si opreste automat caldura pentru mentinerea unei temperaturi constante. Acesta ajuta, practic, si la supraincalzirea inutila a spatiului, conducand catre economii energetice semnificative.

Avand un design simplu si placut, il puteti amplasa in orice fel de incapere, chiar si la birou.

Aparatul pune la dispozitie trei niveluri de putere si anume: 850 W, 1200 W sau 2000 W, pe care le puteti regla folosind telecomanda din dotare. Totodata, beneficiaza si de sistem de oprire automata, in cazul in care aparatul este rasturnat accidental, prevenind astfel situatiile neplacute. In plus, poate fi folosit cu incredere in mai multe incaperi, iar transportul sau este facilitat de manerele speciale din dotare.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Convectorul electric de podea Concept KS3020 poate fi o solutie inspirata de incalzire a locuintei, fiind excelent chiar si in situatiile limita. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si recunosc ca au fost chiar surprinsi de eficienta sa. Concret, au declarat ca este un aparat micut, dar care reuseste sa incalzeasca bine, nu produce zgomot si poate fi transportat cu foarte mare usurinta dintr-o camera in alta, fiindca este usor. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Concept KS3020

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat
  • 3 trepte de putere
  • Usor de transportat
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *