Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Flash Deals doar la eMAG!

Review CA601 Clean Air Optima

Alege un umidificator care sa iti purifice si umezeasca eficient aerul din camera. Noi iti propunem sa afli mai multe detalii despre umidificatorul CA601 Clean Air Optima, un aparat deosebit despre care vom discuta pe larg in continuare.

CA601 Clean Air Optima este potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp, prin urmare, putem spune ca face fata unor incaperi destul de mari. Este foarte silentios, drept pentru care il poti utiliza cu incredere si pe timpul noptii, chiar in camera unde te odihnesti.

Atunci cand consideri ca aerul din incapere trebuie purificat, trebuie sa stii ca poti activa functia de ionizare. De asemenea, ofera protectie ridicata impotriva calcarului si a bacteriilor gratie filtrului ceramic nano-silver. Partea cea buna este ca nu va fi nevoie sa il schimbi periodic, ci il poti curata cu otet.

Pentru ca aparatul in sine nu este prevazut cu materiale consumabile, atunci nu va atrage costuri suplimentare.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, putem spune ca nu consuma mult, drept pentru care puteti sta linistiti din aceasta perspectiva.

In momentul in care aparatul ramane fara apa, acesta se va opri automat pastrand siguranta casei tale. De asemenea, vei fi notificat atunci cand nivelul apei este destul de scazut, pentru a il alimenta din nou.

Rata de umidificare este de 300 ml/h, in timp ce capacitatea de umidificare este de 7.2 litri/zi.

Dimensiunile aparatului sunt de 14 x 33.5 x 27.5 cm (D x H x W) si cantareste 1 kg.


Concluzii si pareri

CA601 Clean Air Optima este un umidificator foarte util si eficient, pe care personal il recomand. Totodata, este un aparat foarte sigur in utilizare si foarte silentios. Clientii au declarat ca pulverizeaza foarte eficient aerul rece, improspatand atmosfera, iar faptul ca au putut regla intensitatea si directia vaporilor constituie un mare avantaj. Totodata, acestia considera raportul calitate/pret excelent. Aici poti verifica o oferta de pret foarteb una pentru acest produs.

9.6

Calitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • silentios
  • rezervor mare
  • reglare directie si intensitate vapori
  • creste umiditatea rapid

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *