Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Body Sculpture BE 1900

Body Sculpture BE 1900 face parte din gama aparatelor fitness potrivite pentru uz casnic, putand fi folosit atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. In acest context, te invitam sa faci cunostinta cu acest produs si sa descoperi daca iti reprezinta integral nevoile.

Bicicleta Body Sculpture BE 1900 este un aparat stabil, potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, indiferent de varsta sau de antrenamentul pe care il au. Important de retinut este faptul ca suporta o greutate de pana la 100 kg.

Pe display sunt afisate informatii utile referitoare la timp, viteza, distanta, puls si numar calorii. In acest fel, iti poti monitoriza evolutia. La nivelul manerelor, se afla senzorii care monitorizeaza pulsuk.

Manerele sunt lipite cu spuma moala de inalta calitate, iar pedalele asigura un grad ridicat de confort.

Masoara 100 cm lungime, 61 cm latime si 160 cm inaltime, avnad o greutate de 26 kg.


Concluzii si pareri

Body Sculpture BE 1900 reprezinta un aparat fitness foarte eficient, ce se descurca in parametrii optimi. Clientii sunt de parere ca este o bicicleta foarte buna pentru uz casnic si antrenamentele de zi cu zi. O recomandam mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Pentru a consulta si o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • stabila
  • silentioasa
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *