Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BIE22400XP este un cuptor electric incapator, prevazut cu o gama variata si foarte interesanta de functii despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Din punctul meu de vedere, pretul de achizitie este unul foarte convenabila in raport cu toate dotarile sale, insa va invitam mai intai sa aflati mai multe detalii utile despre produs.

Cuptorul Beko BIE22400XP este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune o coacere mai rapida, dar si uniforma a alimentelor, precum si o mai mare siguranta in utilizare. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic redus.

Sistemul de ventilatie din dotare vizeaza distribuirea uniforma a caldurii, determinand o coacere mai rapida si mai uniforma, fara ca alimentele sa se arda. Usa cuptoruilui este realziata din doua straturi de sticla oferind o buna izolatie temrica. Usa poate sustine o greutate de pana la 22.5 kg datorita balamalelor foarte solide si rezistente.

De asemenea, beneficiaza de 10 moduri de incalzire, asigurand o coacere optima alimentelor. Grill-ul electric cu putere de 2200 W permite rumenirea potrivita a mancarii. Optiunea grill presupune prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante al exterior. Turbo grill presupune utilizarea simultana a elementului de gratar si a ventilatorului, fiind potrivit pentru prepararea bucatilor graose de carne. Low Grill implica activarea partii interioare a elementului de incalzire superior si ofera o varianta potrivita pentru a gati sau a gratina cantitati mai mici de mancare, putand prepara garnituri savuroasa si sanatoase. Low Grill cu ventilare activeaza partea interioara a elementului de incalzire superior cu elementul de ventilare, oferind o varianta economica de gatit sau gratinat cantitati mici de mancare intr-un timp foarte scurt.

Functia de mentinere de cald permite mentinerea unei temperaturi constante putand fi setata de la 40 pana la 100 de grade Celsius, fiind folosita pentru mentinerea calda a alimentelor. Functia Booster preincalzire rapida se pot obtine importante economii de timp, dar si de resurse. Aceasta, insa, nu poate fi activata concomitent cu funcita de dezgheteare, coacere prin ventilare, mentinere alimente la cald sau autocuratarea pirolitica.

Functia cu element de incalzire inferioara static este potrivita pentru pregatirea alimentelor cu gatire lenta, ce necesita caldura in partea inferioara fara rumenire sau preincalzire. Convectie aer fierbinte este o alta functie utila cu arzator sus si joc cu ventilare ce permite prepararea simultana a trei feluri de mancare diferite, fara a face schimb de arome si mirosuri intre ele.

Functia de dezghetare permite decongelarea rapida a alimentelor direct scoase din congelator, in timp ce functia timer permite intreruperea procesului culinar la momentul potrivit.

Functia de autocuratare pirolitica presupune indepartarea urmelor de grasime si alte reziduuri pe care le va transforma in cenusa, la final, acestea fiind indepartate cu o laveta umeda. Mai exista varianta de autocuratare cu functia Smart Clean ce presupune adaugarea unui vas cu aproximativ 200 ml de apa in interior, aceasta incalzind static cu elmentul de incalzire de jos pana apa se va trasnforma in aburi. Aburii inmoaie mizeria de pe peretii cuptorului in doar 35 de minute, iar la final, va trebui sa indepartati murdaria cu un burete umezit.

Cuptorul beneficiaza de un design modern, fiind frealizat din inox. Frontal se afla panoul de control cu display LCD si butoane de tip touch, de unde putem seta temperatura sau putem activa programul sau functia dorita. Cronometrul cuptorului calculeaza in mod automat ora de pornire scazand durata de pornire din ora de terminare selectata. Pe display mai poate fi verificat si timpul ramas pana la finalizarea programului. Cu functia Child Lock panoul de control poate fi blocat pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Aparatul vine la pachet cu un gratar combi, o tava standard si o tava pentru gatit.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm (l x L x A) si cantareste 40 de kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Beko BIE22400XP este un cuptor electric foarte bun si foarte avantajos prin prisma pretului, ce vine la pachet cu o serie de programe si functii foarte interesante. Cumparatorii sunt, deopotriva, foarte incantati de aparat si au testat tot felul de retete de la diverse tipuri de fripturi, pana la garnituri si chiar prajituri. Au fost incantati de rezultate, ceea ce ii determina sa recomande mai departe produsul si sa aprecieze raportul calitate/pret a fi unul excelent.

Review pe scurt: Beko BIE22400XP

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate mare
  • Gama variata de programe si functii
  • Autocuratare pirolitica
  • Economic

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *