Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Arctic ANFB155+

Arctic ANFB155+ este un aparat frigorific de dimensiuni reduse, aflat in portofoliul brand-ului romanesc Arctic, ce asigura conditiile necesare pentru alimentele depozitate in interior. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli tot ceea ce te intereseaza despre acest produs pentru a verifica daca va corespunde cu cerintele tale!

Frigiderul Arctic ANFB155+ este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic mai mic cu pana la 24% comparativ cu un model similar incadrat in clasa A.

Acesta ofera un volum net de 118 litri, avand o compartimentare destul de buna. Prezinta doua rafturi metalice si unul din sticla, toate fiind suficient de rezistente si capabile sa sustina si vase ceva mai voluminoase. De asemenea, in cazul in care este nevoie sau doresti sa renunti la un raft, o poti face oricand. Nu lipseste nici compartimentul pentru fructe si legume care, pentru mine, a fost chiar o surpriza placuta.

Pe usa frigiderului se afla trei rafturi din plastic, destul de rezistente si ele, unde poti depozita oua, conserve, borcane si alte recipiente de mici dimensiuni.

Congelatorul amplasat la interior ofera o capacitate de 20 de litri fiind inchis cu o usita. In interiorul acestuia, se afla si un suport pentru gheata. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2 kg.

Din punct de vedere estetic, este un frigider destul de simplu, carcasa fiind alba. Usa este prevazuta cu un maner vertical, avand deschidere standard pe partea dreapta, insa fiind reversibila, o poti monta dupa bunul plac, dar si dupa necesitate.

Este prevazut cu o autonomie de 18 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele vor continua sa fie in maxima siguranta.

Dimensiunile frigiderului sunt de 101.7 x 54 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 36 kg.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, frigiderul Arctic ANFB155+ este un aparat practic, ce se descurca neasteptat de bine si nu a creat probleme. La randul lor clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, sunt extrem de multumiti, fiind totodata si foarte silentios. Isi face treaba cu brio, astfel ca apreciaza raportul calitate/pret excelent. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

9

Calitate

9.0/10

Pret

9.4/10

Design

8.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • raceste bine
  • compartiment pentru fructe si legume
  • foarte silentios
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *