Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Aparat anti cearcane cu microvibratii

Aparatul anti carcane cu microvibratii este potrivit pentru persoanele care se confrunta cu cearcane in jurul ochilor sau predispuse la formarea ridurilor fine imprejurul ochilor sau gurii. Are la baza microvibratii, incalzind capatul metalic pana la temperatura de 42 de grade Celsius. Astfel imbunatateste absorbtia nutrientilor din crema de ochi, reducand astfel cearcanele si pungile formate sub ochi.

Important de stiut este faptul ca va trebui masata zona din jurul ochilor impreuna cu crema de ochi pe care o folosesti pentru circa 2-3 minute pe zi. De asemenea, aparatul poate fi folosit si in alte zone predispuse la riduri cum ar fi zona frunctii, gura sau nas.

Practic, rolul acestui aparat este de a faclita absorbtia cremelor si serurilor pe care le folosesti, pentru a patrunde mai bine in piele. Sfatul nostru este sa folosesti acest aparat cu regularitate, chiar zilnic daca se poate, ori de cate ori folosesti crema.

Capatul care se aplica pe piele vibreaza si se incalzeste pana la temperatura de 42 de grade Celsius. Inregistreaza peste 150 de microvibratii inalte pe secunda.

Dispune de un design compact, fiind un aparat usor de folosit, astfel ca il poti lua oriunde cu tine fiind usor de transportat.


Concluzii si pareri

Aparatul anti cearcane cu microvibratii este un produs interesant si eficient, care aplicat corect nu intarzie sa ofere rezultate pe masura. Clientele au declarat ca il folosesc in fiecare seara, impreuna cu crema de ochi, iar dimineata cearcanele sunt diminuate, iar zona ochilor mult mai luminata. Sunt multumite de el si considera raportul calitate/pret excelent. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

 

Review pe scurt: Aparat anti-cearcane cu microvibratii

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • cearcane si riduri fine
  • microvibratii
  • incalzire capat
  • pret mic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *