Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Delas doar la eMAG!

Review AB Fit MB1.3

AB Fit MB1.3 este o bicicleta fitness decenta, potrivita indeosebi pentru incepatori sau chiar pentru persoanele in varsta care au nevoie sa faca miscare. Asigura performante medii si vine la pachet cu un pret foarte mic.

Bicicleta fitness AB Fit MB1.3 este ideala pentru uz casnic, avand sistem de franare mecanic si rezistenta reglabila. Ai posibilitatea de a regla saua foarte usor pe inaltime, astfel incat sa ai o pozitie cat mai corecta a corpului in timpul antrenamentului. Saua este realizata din spuma PU ce asigura un confort destul de bun.

De asemenea si pedalele sunt confortabile si antiderapante, iar pedalarea se poate realiza atat in fata, cat si in spate.

Este dotata si cu un calculator pe display-ul caruia vor fi afisate informatii importante precum timp, viteza, distanta, numar calorii arse si scan.

Greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta este de 100 kg.


Concluzii si pareri

AB Fit MB1.3 este o bicicleta fitness ieftina si practica pentru persoanele dornice sa faca putina miscare, insa nu neaparat sa obtina performante. Nu e un produs care sa exceleze, asa ca daca v-ati gandit sa o cumparati in acest sens, mai bine va razganditi. Totusi, iti poti face treaba decent cu ea, iar clinetii confirma acest lucru. Sustin ca functioneaza destul de bine si apreciaza raportul calitate/pret corect. Pentru o oferta de pret actualizata, poti intra aici.

8.1

Calitate

8.0/10

Pret

8.5/10

Fiabilitate

8.0/10

Design

8.0/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • usor de utilizat
  • siguranta in utilizare
  • silentioasa

Contra

  • performante limitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *