Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Aparatele foto pentru copii sunt dispozitivele cele mai populare in ultima vreme care stimuleaza creativitatea, dar si personalitatea copiilor. Astfel, ei isi vor petrece timpul intr-un mod cu totul creativ, chiar in timp ce se distreaza, aparatul determinandu-i sa exploreze lumea din jurul lor. Vor crea amintiri despre oameni si locuri care vor fi foarte placut de privit peste ani si ani.

Alegerea unei camere foto pentru copii se poate dovedi o alegere mai dificila decat v-ati fi asteptat. Veti gasi o gama variata de modele disponbiile, insa unele sunt concepute pentru copii mai mici, in timp ce altele sunt ideale pentru copii mai mari. Astfel, este important sa cunoasteti cateva informatii utile despre aceste aparate foto, chiar inainte de a va prezenta si cele mai bune modele.

Cum alegem cel mai bun aparat foto pentru copii?

Aparatele foto pentru copii sunt diferite din punct de vedere al caracteristicilor fata de cele de adulti, cele dintai fiind mult mai prietenoase si usor de folosit. In mod cert, pot exista si anumite diferentele intre ele, caci nu toate modelele de pe piata sunt la fel. Astfel, va prezentam o serie de informatii interesante despre ele pentru a putea sa va orientati catre cea mai buna camera foto pentru nevoile voastre. 

Usurinta in utilizare. Este primul aspect la care trebuie sa plecati, cu atat mai mult cu cat aparatul va fi folosit de catre copil. Ultimul lucru pe care si-l doreste cel mic ar fi sa se blocheze in meniurile complicate sau comenzile greoaie. Este important ca aparatul pe care il alegeti sa fie usor de configurat si de folosit. Totodata, cele mai multe modele au fost special concepute pentru  mana lor mana pentru a le fi confortabil.

Durabilitatea. Nu este o noutate faptul ca cei  mici adesea vor sa testeze limitele produselor, iar aparatul foto oricand poate avea parte de un soc mecanic. Prin urmare, aceste aparate au fost special concepute pentru a rezista foarte bine manipularii celor mici care de cele mai multe ori nu sunt foarte atenti cu ele. Mai mult decat atat, cele mai bune aparate foto pentru copii sunt prevazute cu protectie anti-vant si rezistenta la apa.

Autonomie si incarcare. In principiu, o camera foto pentru copii buna este prevazuta cu acumulatori reincarcabili care ofera o autonomie generoasa. Acestia au nevoie de doar cateva ore pentru o incarcare completa. Totodata, camera vine la pachet cu USB pentru reincarcarea acumulatorilor.

Inregistrare video. Aceste mici dispozitive se pot dovedi mai inteligente decat ne-am fi asteptat. Astfel, poate pentru unii dintre voi nu este o surpriza faptul ca acestea pot inregistra si video, nu doar capta poze. Mai mult decat atat, pentru si mai multa distractie includ chiar si o serie de joculete foarte interactive pentru cei mici. In plus, memoria aparatului poate fi marita daca optati pentru un card SD. Tipul acestuia va fi mentionat de catre producatori in lista cu specificiatii.

Cele mai bune aparate foto pentru copii

Camera foto copii Toys Kids, roz

Este o camera digitala, special conceputa pentru a stimula creativitatea celor mici. Include display LCD HD de 2 inch si permite realizarea fotografiilor, clipurilor sau chiar sa se joace. Dispune de o carcasa de plastic rezistenta la scouri, dar si la conditii meteo mai dificile. Se incarca in 2-3 si ofera o autonomie de sase ore de functionare continua.

Vezi detalii si pret

 

Camera Foto Copii, Kids Toys, Ecran 2 inch, AlbastruCamera Foto Copii, Kids Toys, Ecran 2 inch, Albastru

Este o camera foto care poate fotografia si inregistra video in acelasi timp. Este potrivita pentru varsta incepand de la 4 ani. Permite dezvoltarea simtului vizual, inmanarii, orientarii, dexteritatii, imaginatiei, dar si coordonarii mana-ochi. Vine la pachet cu cablul USB pentru incarcare, manual de instructiuni si snur de agatare.

Vezi detalii si pret

 

Camera foto copii, Toys Kids, baterie Li-Ion, LCD HD 2″, Verde

Este un model compact prevazut cu benzi desenate si design in culori stralucitoare. Are o durata de functionare de pana la sase ore si are nevoie de doar 2-3 ore pentru incarcare completa. Este usor de folosit si permite inclusiv inregistreaza videoclipurilor. Caracasa este realziata din plastic rezistenta la socuri. Bateria se reincarca cu ajutorul cablului USB cu care vine la pachet.

Vezi detalii si pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *