Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Xiaomi 70mai Midrive PV01 este unul dintre cele mai interesante aspiratoare auto care mi-au atras atentia si pe care mi-am propus sa il descopar. Este un produs foarte practic si util, despre care voi discuta pe larg in continuare.

Aspiratorul auto Xiaomi 70mai Midrive PV01 prezinta un design special ceea ce il face mai usor de folosit. Are o lungime de doar 31.2 cm si un diametru de 7.3 cm oferind o manevrare usoara. Design-ul portabil fara fir face ca aparatul sa fie mai fleixbil si sa nu fie necesar sa depindeti de o sursa de alimentare. Pe ambele parti este prevazut cu niste gauri de aerisire unde este dispersat fluxul de aer intern, evitand sufllarea prafului pe sol sau in fata utilizatorului.

In partea de sus, este prevazut cu o duza de aspirare ce colecteaza cupa de praf oferind o capacitate suficient de mare pentru un autoturism, de 100 de ml. Cupa de praf poate fi demontata cu usurinta, pentru a o curatare mai facila. Este prevauzt cu filtru format din doua straturi Hepa 11. Acesta este capabil sa capteze si particule mai mici, inclusiv acarieni si alergeni.

Motorul atinge o viteza de 32000 de rotatii pe minut, iar aspiratia poate atinge 5000Pa. Autonomia produsului poate ajunge pana la 24 de minute si poate fi folosit pentru aspirarea masinii, a biroului sau local a anumitor suprafete.

Peria antistatica ajuta la curatarea mai usoar a prafului fara a zgaria anumite suprafete delicate. In plus, datorita design-ului special gandit, dupa aspirare veti putea depozita in masina cu foarte mare usurinta aspiratorul.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Xiaomi 70mai Midrive PV01 este o varianta de aspirator auto foarte buna, ce reuseste sa indeparteze murdaria si praful destul de usor. Cumparatorii sunt incantati de produs si sustin ca aspira foarte bine si usor, este confortabil de folosit, iar autonomia este una mai mult decat suficienta. Multi dintre ei folosesc aspiratorul chiar si in masina, nu doar in casa, si se declara multumiti spunand ca este un produs extrem de util care le simplifica munca. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Xiaomi 70mai Midrive PV01

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Depozitare facila
  • Aspirare eficienta
  • Duza pentru praf

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *