Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Delas doar la eMAG!

Concept 2 in 1 VP-4130 face parte din gama electrocasnicelor ce nu ar putea lipsi din nicio locuinta, iar din punctul  meu de vedere, alegerea unui aspirator este foarte importanta. Ce inseamna un aspirator bun? Sa aiba o putere mare de aspirare si sa fie usor de manevrat. Va invitam sa urmariti in continuare acest material si sa aflati cat mai multe detalii utile!

Aspiratorul Concept 2 in 1 VP-4130 este, de departe, un model ce asigura o flexibilitate foarte mare si un randament excelent, fiind prevazut cu o putere de 120 W. Un prim avantaj al acestui model se refera la faptul ca nu depinde de o sursa de alimentare in timpul functionarii. Practic, te vei putea plimba in toata casa cu el, fara sa il muti dintr-o priza in alta. In acest sens, aparatul a fost dotat cu acumulator Li-Ion de inalta calitate, ce are o autonomie de aproximativ 25 de minute. Desigur, autonomia depinde si de treapta de putere de aspirare folosita. In principiu, va face fata fara probleme cel putin unui apartament. Are nevoie de doar 4 ore pentru a se incarca complet.

De asemenea, aparatul prezinta si o unitate detasabila pentru aspirare manuala. Ce inseamna acest lucru? Ca vei putea aspira simplu si rapid setare, rafturi, canapele sau chiar tapieteria de la masina. Nu este usor sa faci acest lucru cu un aspirator normal, dimpotriva, ar putea fi un lucru destul de greoi, in masura in care un aspirator clasic este mult mai greu si dificil de manevrat in acest situatii.

Pentru o flexibilitate cat mai mare, Concept 2 in 1 VP-4130 a fost dotat cu maner pliabil care va patrunde eficient si in locurile greu accesibile. Prin urmare, poti patrunde cu aspiratorul pe sub mobila, pe sub pat sau in alte locuri foarte dificil de ajuns. Manerul permite o pliene de pana la 90 de grade.

In plus, in locuri cum ar fi cele de sub pat, de sub mobila si asa mai departe cu siguranta este intuneric si nu vezi exact ce se afla acolo. Ei bine, producatorii s-au gandit la toate, astfel ca aparatul a fost echipat cu o lumina LED amplasata in partea de sus a duzei. Astfel, vei avea o buna vizibilitate asupra suprafetei aspirate, pentru a indeparta si cele mai fine particule de praf si murdarie. Periile mici aflate pe laterale nu iti vor permite sa zgarii mobilierul, astfel ca patrunzand chiar si in zonele foarte inguste chiar daca vei atinge vreo piesa de mobila, aceasta nu va fi avariata.

De asemenea, aparatul mai este prevazut si cu o perie electrica rotativa pe care o vei folosi pentr a curata mai bine covoarele, dar si perdelele dure. De multe ori se intampla ca in covor sa ramana impregnat parul nostru sau parul animalelor de companie, iar un aspirator normal nu va reusi sa le indeparteze pe toate. Atunci, acest produs vine cu accesorul cheie care reuseste sa faca acest lucru.

La finalul fiecarei sedinte de aspirare, vei indeparta unitatea portabila si vei arunca tot praful si toata murdaria colectate in recipientul special. Dupa ce indepartarea murdariei, poti atasa la loc unitatea si ai terminat treaba. Capacitatea acelui rezevor pentru colectarea murdariei este de 550 ml.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de aspirare inregistreaza 77 dB. Pentru un aspirator, reprezinta o valoare buna.

Intregul aspirator are o greutate de doar 2.7 kg.

Concluzii si Pareri 

Concept 2 in 1 VP-4130 reprezinta, din punctul meu de vedere, o reala surpriza din partea producatorului Concept, care aduce de aceasta data un aspirator ce depaseste media gamei din perspectiva performantelor atinse. Clientii confirma acest lucru si se declara chiar incantati de el, sustinand ca aspira foarte bine toate tipurile de suprafete, este extrem de usor de manevrat, iar accesoriile din dotare sunt foarte bine gandite. Il recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Concept 2 in 1 VP-4130

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte flexibil
  • Accesorii diverse, bine gandite
  • Recipient de colectare murdarie
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

One thought on “Aspirator Vertical Concept 2 in 1 VP-4130, 120 W, 18,5 V, capacitate recipient 0,8L, Iluminare LED, Negru

  1. Alina Mihai

    Absolut genial!! Aspir fara probleme un apartament cu 3 camere, tapiteria masinii si este excelent. Foarte usor, il recomand!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *