Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

eMAG a dat startul la Stock Busters si vine cu oferte imbatabile!

Wellneo 3in1 Total Back Shiatsu Massager este un dispozitiv cu totul interesant care are ca scop relaxarea utilizatorului realizand masaj Shiatsu, un tip de masaj japonez foarte popular. Prezinta o diverse functii care ajuta la calmarea muschilor spatelui prin incalzire, atingere, vibratii, masaj sau masaj de fasonare. In plus, pentru un control mai facil asupra sedintei de masaj, produsul vine la pachet si cu o telecomanda foarte utila.

Masajul Shiatsu este varianta ideala de relaxare dupa o zi obositoare la serviciu, ce reuseste sa relaxeze musculatura si sa creeze o stare de confort. In plus, s-a dovedit a fi o alternativa mai rezonabila si din perspectiva costurilor, intrucat nu  mai trebuie sa cheltuiesti bani sau timp in saloane. Te poti bucura de beneficiile masajului si in confortul propriului camin, apeland la dispozitivele potrivite,

Arta masajului japonez are o vechime de mii de ani si este bazata pe cunoasterea traditionala chineza a punctelor de acupunctura. Dispozitivul in discutie – Wellneo 3in1 Total Back Shiatsu Massager – poate fi amplasat pe orice fel de canapea sau de scaun. Trebuie doar sa il conectati si porniti, dupa care va puteti bucura de un masaj relaxant. De asemenea, puteti regla cu usurinta tipul de masaj folosind telecomanda din dotare si aveti posibilitatea chiar de a selecta partae corpului care doriti sa fie masata, intensitatea atingerii, intensitatea vibratiilor sau terapia prin caldura.

Folosind Wellneo 3in1 Total Back Shiatsu Massager puteti reduce disconfortul resimtit in zona superioara, inferioara sau completa a spatelui si coapsei, puteti alege masaj, vibratii, incalzire sau atingere, puteti regla intensitatea ori aveti posibilitatea de a seta automat oprirea aparatului dupa 5, 10 sau 15 minute.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Wellneo 3in1 Total Back Shiatsu Massager este un dispozitiv foarte util care va poate ajuta sa reduceti disconfortul din anumite zona ale corpului si va poate crea o stare de bine fiind si foarte usor de folosit. Cumparatori sunt incantati de produs si declara ca este o modalitate excelenta de relaxare pentru ei si regreta ca nu au achizitionat produsul mai demult. Este usor de reglat, poate fi amplasat pe orice canapea sau fotoliu si este o solutie practica pentru orice uitlizator, indiferent de varsta. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Wellneo 3in1 Total Back Shiatsu Massager

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Incalzire, atingere, vibratii sau masaj
  • Reglare intensitate si mod masaj
  • Oprire automata dupa 5, 10 sau 15 minute
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.