Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Revolutia Preturilor vine cu oferte avantajoase doar la eMAG!

Wellneo 2in1 foot spa este un dispozitiv foarte util pentru picioarele obosite care au nevoie de relaxare si revigorare. Creeaza o senzatie foarte placuta si este o solutie pentru a va schimba starea de spirit dupa fiecare zi obositoare de munca.

Dispozitivul Wellneo 2in1 foot spa reprezinta un adevarat rasfat pentru picioarele noaste. Ofera un mesaj placut, dar si baie calda sau aromaterapie relaxanta. Permite reglarea temperatura de la 35 de grade Celsius pana la 48 de grade Celsius, iar cu ajutorul functiei de cronometru, puteti seta sedinta de relaxare intre 10 si 60 de minute. De asemenea, puteti aduaga ulei esential pentru aromaterapie pentru a va bucura de si mai multa relaxare.

O baie calda la picioare este intotdeauna binevenita, oferind multiple beneficii, printre cele mai importante fiind calmarea durerilor reumatice, ameliorarea senzatiei de oboseala la nivelul picioarelor, combaterea transpiratiei excesive, congestia toracica si pelviana, fiind eficienta si in cazul gripei sau tusei.

Wellneo 2in1 foot spa a fost special gandit pentru a integra cele mai bune caracteristici ale acupresiunii, shiats-ului, caldurii si hidroterapiei. Ofera un masaj delicat in partea superioara a picioarelor cu cascada calda curgatoare, iar rolele de masaj ofera senzatie de calmare si revigorare. Este o combinatie excelenta ce imbunatateste functia cognitiva, imbunatateste somnul si starea generala.

In partea de jos, se afla doua seturi de role, fiecare masand cate o parte diferita a piciorului, miscandu-se in directii diferite pentru a putea relga masajul prin simpla miscare a picioarelor. Puteti potrivit cu 35 cm lungime si 25 cm inaltime, astfel incat si zona gleznelor va fi inclusa.

Dupa ce ati terminat sesiunea de relaxare, eliminati apa cu un tub mic.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Wellneo 2in1 foot spa este un dispozitiv extrem de util mai ales pentru persoanele care petrec mult timp in picioare, pentru persoanele active cu program incarcat, oferind o senzatie placuta de relaxare, dar si beneficii sanatatii. Cumparatorii sunt incantati de produs si sustin ca este un adevarat rasfat la finalul zilei pentru ei, oferindu-le confortul de care au nevoie atunci cand sunt obositi. Este usor de folosit si foarte practic, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun. 

Review pe scurt: Wellneo 2in1 foot spa

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de reglat
  • Setare temperatura
  • Functie de cronometru
  • Ofera multiple beneficii

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.