Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

A inceput Stock Busters la eMAG – Descopera ofertele!

Victor Vac Rovus este un aspirator foarte util ce presupune trei functionalitati si anume: aspirare uscata, aspirare umeda, dar si functie de pompa. Poate fi solutia perfecta pentru curatarea locuintei, putand face fata chiar si situatiilor mai putin obisnuite: lichide varsate pe podea, mizerie excesiva sau chiar pamant.

Aspiratorul Victor Vac Rovus reuseste sa faca fata cu succes oricarui top de murdarie, fie si atunci cand este vorba despre noroc sau lichide lipicioase. Gratie celor trei moduri de functionare, poate fi aparatul de nadejde atat pentru o casa, cat si pentru un apartament. Mai mult decat atat, aparatul prezinta filtrare prin apa si filtru HEPA, astfel ca aerul aspirat este purificat, particulele de praf sunt captate, iar aerul eliminat va fi mult mai curat. In plus, retine eficient si alergenii in recipientul cu apa, putand fi o solutie potrivita si pentru cei ce sufera de alergii.

Un aspect important se refera la faptul ca nu dispune de sac, ci de un recipient mult mai practic care ofera o capacitate de 15 litri. Acesta trebuie alimnetat cu apa, iar dupa aspirare, apa va fi aruncata.

Rotile pivotante si cablul de alimentare cu lungimea de 5 metri ofera o buna flexibilitate, dar si o manevrare usoara in locuinta. In plus, beneficiaza de o serie de accesorii extrem de utile cum a r fi cateva perii mici si o duza pentru spatii inguste cu ajutorul carora putem aspira eficient canapele, saltele, rame foto, tavane sau chiar tapieria masinii.

Setul include aspiratorul propriu-zis, furtunul, tubul cu doua piese, peria pentru podea normala, peria pentru podea cu racleta, doua perii mici, o duza pentru spatii inguste si o piesa pentru umflare.

Concluzii si Pareri

Victor Vac Rovus este un aparat care isi face treaba eficient, este usor de folosit si poate fi utilizat atat in interior, cat si pe terasa. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de el si sustin ca aspira eficient covorul, podelele dure, tapiterii si asa mai departe, putand patrunde usor si in zonele greu accesibile. In plus, din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Victor Vac Rovus

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Trei functionalitati
  • Accesorii diversificate
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

One thought on “Victor Vac Rovus, aspirator de la Top Shop – Review complet

  1. […] Vac Rovus este o versiune imbunatatita a modelului Rovus Victor Vac despre care am discutat aici. Ofera mai multa putere si performante […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.